Υπόθεση «Noor 1»: Ζήτησε να φύγει από τις Φυλακές Χαλκίδας ο Γιαννουσάκης - Για τις 12 Νοεμβρίου διακόπηκε η δίκη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Υπόθεση «Noor 1»: Ζήτησε να φύγει από τις Φυλακές Χαλκίδας ο Γιαννουσάκης - Για τις 12 Νοεμβρίου διακόπηκε η δίκη!

Για τις 12 Νοεμβρίου διέκοψε με το «καλημέρα» το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση διακίνησης 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο «Noor 1»...

Την Τετάρτη (10-10-2018) το δικαστήριο προχώρησε στον αυτεπάγγελτο διορισμό δύο Τούρκων κατηγορούμενων που παρουσιάστηκαν χωρίς συνήγορο υπεράσπισης και, στη συνέχεια ανακοίνωσε διακοπή ενός μήνα προκειμένου να ενημερωθούν οι νέοι δικηγόροι για την ογκώδη δικογραφία.

Στο εδώλιο κάθισαν οι δώδεκα από τους 13 κατηγορούμενους (σ.σ. ένας αλλοδαπός δεν εμφανίστηκε), επτά εκ των οποίων είναι κρατούμενοι και εκτίουν τις πρωτόδικες ποινές τους.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι ο 60χρονος ναυλομεσίτης Γιώργος Μπουρδούβαλης, ο 43χρονος εφοπλιστής Ευθύμιος Γιαννουσάκης και ο Κωνσταντίνος Καρτσώνης, οδηγός της νταλίκας που μετέφερε τα ναρκωτικά και νοίκιασε στον Γιαννουσάκη την αποθήκη στο Κορωπί.

Παράλληλα όπως αναφέρει το documentonews.gr, ο Eυθύμιος Γιαννουσάκης ζήτησε να παραμείνει στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Το αίτημα του κατηγορούμενου που έχει κρατηθεί στις Φυλακές Χαλκίδας και Αυλώνα, υποβλήθηκε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά από τον συνήγορο του, Ιωάννη Γλύκα, στον οποίο μάλιστα εύλογα υποβλήθηκε ερώτηση από έδρας σχετικά με τις... ανησυχίες του πελάτη του που τον απομάκρυναν τότε από τις φυλακές Κορυδαλλού κι αν αυτές έχουν πλέον εκλείψει.

Ο συνήγορος από την πλευρά του επικαλέστηκε την αναγκαιότητα ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης να συναντάται τακτικά με τον πελάτη του κι όταν του τονίστηκε ότι για την μεταγωγή ή όχι του Γιαννουσάκη υπάρχει αρμόδιος Εισαγγελέας, ζήτησε να μην είναι το δικαστήριο αρνητικό στο αίτημα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA