Από τον ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ ο Πέτρος Τατσόπουλος - Υποψήφιος βουλευτής και ο Αντώνης Πανούτσος (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Από τον ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ ο Πέτρος Τατσόπουλος - Υποψήφιος βουλευτής και ο Αντώνης Πανούτσος (ΦΩΤΟ)

Υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι στις προσεχείς εκλογές ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος και ο αρθρογράφος, Αντώνης Πανούτσος, που συναντήθηκαν την Τρίτη (13-11-2018) με τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη...

Να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και τον Ιανουάριο του 2014 αποχώρησε οριστικά.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Τη σημασία της διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας με πρόσωπα που δεν προέρχονται από το χώρο της σηματοδοτεί η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να εντάξει στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών τον καταξιωμένο συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και το γνωστό αρθρογράφο Αντώνη Πανούτσο. Ο Πέτρος Τατσόπουλος θα είναι υποψήφιος στο Βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών και ο Αντώνης Πανούτσος στο Δυτικό.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Αντώνης Πανούτσος με το γραπτό λόγο τους και τις δημόσιες παρεμβάσεις τους στηρίζουν από καιρό την προσπάθεια της ΝΔ να φέρει την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα και έτσι σήμερα αποδέχθηκαν με χαρά την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενταχθούν στη ΝΔ και να τη στηρίξουν πλέον και στην πράξη».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA