TAHIPACK
ΣΠΙΤΙΚΟ ΕΔΕΣΜΑ
ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ
SMOKER LAND

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της η Ελένη Μιτζιφίρη (ΦΩΤΟ)

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα (19-11-2018) στο «Xenia Cafe», η ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων Ελένη Μιτζιφίρη ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητάς της, ως υποψήφια Δημάρχος Χαλκίδας, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019...

Η Ελένη Μιτζιφίρη είπε μεταξύ άλλων:

«Με το αποψινό κάλεσμα, φιλοδοξούμε μαζί με τους συνεργάτες μου να θέσουμε τις βάσεις και να θεμελιώσουμε μια ειλικρινή και σαφή διαπροσωπική σχέση μαζί σας. Απευθύνομαι με αίσθημα ευθύνης και αποφασιστικότητας σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας, και σε όλους εσάς που οραματίζεστε το άριστο για τον τόπο μας.
 

Διανύουμε ως χώρα μια από τις δυσκολότερες περιόδους από την μεταπολίτευση, αντιμετωπίζοντας οικονομική κρίση, πολιτική κρίση, κρίση θεσμών και αξιών.
 
Ταυτόχρονα, η Τοπική Αυτοδιοίκηση προσπαθεί να επιβιώσει από τον σφιχτό εναγκαλισμό, την οικονομική εξάρτηση και τη χρόνια γραφειοκρατία από την κεντρική πολιτική σκηνή.
 
Με το νέο νόμο της απλής αναλογικής που θα ισχύσει από τις επερχόμενες εκλογές, εισερχόμαστε σε μια νέα πραγματικότητα. Για άλλη μια φορά ο θεσμός της αυτοδιοίκησης θα δοκιμαστεί από τις νέες αναταράξεις που ο νέος νόμος θα φέρει. 

Όμως και πάλι η αυτοδιοίκηση, θέλω να πιστεύω, ότι θα βρει τον βηματισμός της και θα οδηγήσει την κοινωνία μπροστά. Πιστεύω σε ένα διοικητικό και πολιτικό μοντέλο δημοκρατικής λειτουργίας που απαιτούνται συνέργειες, συνεργασίες και συγκλίσεις προγραμμάτων, με μοναδικό γνώμονα την αξιοπιστία όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας, παρακάμπτοντας τις πρακτικές διχασμού, στείρας αντιπολίτευσης και μιζέριας.
 
Άλλωστε ως θεσμός η αυτοδιοίκηση εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών, εμπιστοσύνη που κερδήθηκε από την άμεση επαφή με τους πολίτες και τα προβλήματα τους.
 
Φίλες και φίλοι, όπως γνωρίζετε αγωνίστηκα και συνεχίζω να αγωνίζομαι σε πολλά γήπεδα, μέχρι σήμερα.
 
Υπηρέτησα ενεργά τον αθλητισμό και διακρίθηκα στις υψηλότερες βαθμίδες του.
 
Τα τελευταία χρόνια αγωνίζομαι από πολλές θέσεις και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και σήμερα φιλοδοξώ με την ψήφο των συμπολιτών μου να την υπηρετήσω και ως Δήμαρχος Χαλκιδέων. Η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος στον Δήμο μας. Γιατί εμείς οι γυναίκες έχουμε αποδείξει ότι στη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων, στη δημιουργία καινοτόμων ιδεών και αλλαγών προς όφελος των πολιτών, τα καταφέρνουμε καλύτερα. 

Στόχος μου είναι να συγκροτήσω μια ικανή αυτοδιοικητική ομάδα, με διάθεση προσφοράς προς τους πολίτες.

Διαχρονικά έχω αποδείξει το ενδιαφέρον μου για τον Δήμο χωρίς να προσβλέπω σε ιδιοτελή συμφέροντα.
 
Πιστεύω ακράδαντα στις αρχές της Διαφάνειας, του Ελέγχου, της Συνεργασίας, της Αποτελεσματικότητας, της Αλληλεγγύης. Αρχές που είναι απαίτηση των πολιτών και του συνόλου της κοινωνίας.
 
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τον Μάιο του 2019, θέλουμε μαζί με τους συνεργάτες μου,
που θα ανακοινωθούν σε νέα συνάντηση μας, να δημιουργήσουμε τις σταθερές βάσεις για
μια νέα πορεία στα δρώμενα του Δήμου μας. Χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, χωρίς κραυγές
και αντεγκλήσεις, χωρίς άκριτες υποσχέσεις. 


Με πρωταρχικό μέλημα μας, να είναι πρώτος
πολίτης ο Δημότης και όχι ο Δήμαρχος, και με βασικές προτεραιότητες μας την ποιότητα
ζωής των συμπολιτών μας και το περιβάλλον.
 
Προτεραιότητες που θα αναλυθούν στο προεκλογικό πρόγραμμα μας. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί, Δήμος και πολίτες για να αλλάξουμε όχι μόνο σελίδα στον Δήμο μας αλλά Κεφάλαιο! Να γίνει ο Δήμος μας Πρωτεύουσα Δύναμη, όπως ταιριάζει στους κατοίκους αυτού του τόπου.
 
Όμως, η συνάντηση μας δεν θέλουμε να είναι μονόλογος, αλλά διάλογος.
 
Κλείνοντας θα ήθελα να σας πω ότι είμαι στη διάθεση σας και σήμερα και αύριο ως
Δήμαρχος αυτού του τόπου, γιατί πιστεύω στη συνεργασία της αυτοδιοίκησης με τους
ανθρώπους των ΜΜΕ και στα οφέλη που προκύπτουν. 

Η καλοπροαίρετη κριτική σας είναι γόνιμο λίπασμα για κάθε Αρχή».

Εύβοια: Τρεις παραλίες βραβεύτηκαν και φέτος με «Γαλάζια Σημαία» - 515 σε όλη τη χώρα! (ΛΙΣΤΑ)

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη χώρα μ...