Η εταιρεία «Kaptain SA» στη διεθνή έκθεση «Xenia 2018» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Η εταιρεία «Kaptain SA» στη διεθνή έκθεση «Xenia 2018»

Η «Kaptain SA» θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση «Xenia 2018», που θα πραγματοποιηθεί 24-26 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo (πλησίον του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος) και να αποτελέσει για ακόμα μία φορά το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών της Τουριστικής Βιομηχανίας της χώρας μας...

Θα παρουσιαστεί μια ευρεία γκάμα προϊόντων, καθώς και ένα μεγάλο αριθμό ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων ειδικά σχεδιασμένων για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις καφεστίασης.

Ερχόμενοι στην «Kaptain SA» δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν όλα τα νέα προϊόντα της εταιρείας αλλά και να κλείσουν συμφέρουσες συμφωνίες.

Η «Kaptain SA» παραμένει προσηλωμένη στο όραμά της να είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης που προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για την αρχιτεκτονική και την κατασκευή των κτηρίων, όχι μόνο με την παροχή βοήθειας προς τις προδιαγραφές του προϊόντος και την επιλογή, αλλά και με την παροχή υψηλής ποιότητας βιώσιμων λύσεων που συνοδεύονται από εξαιρετικές υπηρεσίες.

Περισσότερα για την εταιρεία δείτε ΕΔΩ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA