«Μαϊμού» γάμος στη Χαλκίδα: Η εξαπατημένη νύφη κατέθεσε αγωγή στον καρδιολόγο και ζητάει αποζημίωση 300.000 ευρώ - Σε δικαστήριο των Αθηνών παραπέμφθηκε η υπόθεση! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Μαϊμού» γάμος στη Χαλκίδα: Η εξαπατημένη νύφη κατέθεσε αγωγή στον καρδιολόγο και ζητάει αποζημίωση 300.000 ευρώ - Σε δικαστήριο των Αθηνών παραπέμφθηκε η υπόθεση! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε τις εξελίξεις για την απίστευτη υπόθεση απάτης που αποκάλυψε το EviaZoom.gr, με τον σκηνοθετημένο γάμο στο Δημαρχείο της Χαλκίδας που φέρεται να οργάνωσε πασίγνωστος καρδιολόγος της Αθήνας το 2014 σε βάρος της σύντροφου του, επίσης γνωστής καρδιολόγου της πρωτεύουσας... (δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για την υπόθεση)

Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι πασίγνωστος καρδιολόγος της Αθήνας, ο οποίος μάλιστα έχει διετελέσει και Διευθυντής σε δημόσια Νοσοκομεία της χώρας. Επίσης, γνωστή καρδιολόγος της Αθήνας είναι και η γυναίκα που «παντρεύτηκε» στο δημαρχείο, η οποία σημειώνεται πως ήταν αυτή που αποκάλυψε, τέσσερα χρόνια μετά, την απάτη, όταν πήγε στο Δήμο Χαλκιδέων να ζητήσει το διαζευκτήριο με αφορμή τον χωρισμό τους.
Ο πρώην Αντιδήμαρχος Χαλκίδας, Βασίλης Γουρνής έχει ήδη καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθώς όπως έχει καταγγείλει από την πρώτη στιγμή, ποτέ δεν τέλεσε τον συγκεκριμένο γάμο και έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή του στην έγγραφη άδεια γάμου από την «μαϊμού» - τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 στο Δημαρχείο της Χαλκίδας. (δείτε ΕΔΩ την μηνυτήρια αναφορά που παρουσίασε αποκλειστικά το EviaZoom.gr).

Εντύπωση ωστόσο και ερωτηματικά προκαλεί η καθυστέρηση των ερευνών από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, -στην οποία έχει μεταβιβαστεί εδώ και ένα μήνα η μηνυτήρια αναφορά του πρώην Αντιδημάρχου-, όπως και με την ΕΔΕ του Δήμου Χαλκιδέων που δεν έχει ολοκληρωθεί εως τώρα.

Αγωγή - «μαμούθ» από την εξαπατημένη νύφη στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών

Aποζημίωση 300.000 ευρώ και να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη η οποία θα δημοσιευτεί στον ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο ζητά η εξαπατημένη «σύζυγος» από τον γιατρό που έκανε εν αγνοία της «μαϊμού» πολιτικό γάμο στη Χαλκίδα.

Η γυναίκα, με αγωγή της στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητά από τον καρδιολόγο, ο οποίος ήταν ήδη παντρεμένος αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Όπως λέει στην αγωγή της που δημοσίευσε η Real News: «Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας ταπεινώθηκα στο έπακρο και εκτέθηκε στον κοινωνικό και επαγγελματικό μας περίγυρο η προσωπικότητα μου ως προς την τιμή και την υπόληψη και ταπεινώθηκα έτι περισσότερο όταν ο εναγόμενος, βγήκε δημόσια και δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα περιστατικά και ότι δεν ήταν σύζυγος μου».

Η γιατρός χαρακτηρίζει στην ίδια αγωγή τη ζωή της «κουρελιασμένη»: «Μου είναι δύσκολο να μαζέψω τα συντρίμμια μου για να φτιάξω από την αρχή με τα απομεινάρια της "κουρελιασμένης τιμής" και υπόληψής μου το παζλ της ζωής μου. Από την αποδοκιμαστέα συμπεριφορά του εναγόμενου προς εμένα, από τις ανάρμοστες και περιφρονητικές προς το πρόσωπό μου δηλώσεις στις οποίες προέβη μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, από τη μή έμπρακτη μεταμέλεια και συγγνώμη του βλάφθηκαν η τιμή και η υπόληψη μου, απαξιώθηκα ως άτομο, προσεβλήθη η προσωπικότητα μου, προκαλώντας μου σημαντική ηθική βλάβη, την πιθανότητα της οποίας ο εναγόμενος σίγουρα γνώριζε.

Η όλη αυτή ενέργεια μου προκάλεσε και μου προκαλεί ακόμα ψυχική αναστάτωση, στεναχώρια και ψυχική ταλαιπωρία, γεγονότα που δεν θα επέρχονταν εαν ο εναγόμενος δεν προέβαινε στις ως άνω παράνομες πράξεις του. Να υποχρεωθεί ο εναγόμενος να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την παντελώς προσβλητική και αναξιοπρεπή συμπεριφορά του προς το πρόσωπο μου με ανάλογο δημοσίευμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την έμπρακτη μεταμέλεια του», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή, στο «στόχαστρο» των Αρχών μπαίνουν και τα πτυχία του γιατρού καθώς με όλα αυτά που καταγγέλονται σε βάρος του, υπάρχουν υπόνοιες και για την επαγγελματική του ζωή.

Επίσης στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και ο ένας εκ των δύο μαρτύρων του «μαϊμού» γάμου. Συγκεκριμένα όπως είχε αποκαλύψει από τον Οκτώβριο το EviaZoom.gr, ένας από τους δύο μάρτυρες του σκηνοθετημένου γάμου που έδωσαν το «παρών» εκείνη την ημέρα στο δημαρχείο ήταν και ένας γνωστός κοινωνικός λειτουργός από την Εύβοια, ο οποίος μάλιστα στο έγγραφο εμφανίζεται με ψεύτικο επίθετο, ωστόσο αναγνωρίστηκε από τις φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί στη «μαϊμού» - τελετή.

Δείτε ξανά στα ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθούν τα αποκαλυπτικά στοιχεία που παρουσίασε ο Μιχάλης Τσοκάνης στο «Καλημέρα Ελλάδα» και τον Γιώργο Παπαδάκη, όπως και τις δηλώσεις του πρώην Αντιδημάρχου στην εκπομπή: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA