Νέα ρύθμιση προστασίας της πρώτης κατοικίας προαναγγέλλει ο Σταθάκης - Θα αντικαταστήσει τον νόμο Κατσέλη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νέα ρύθμιση προστασίας της πρώτης κατοικίας προαναγγέλλει ο Σταθάκης - Θα αντικαταστήσει τον νόμο Κατσέλη!

«Η οριστική έξοδος από το μνημόνιο μας επιτρέπει την αυτόνομη χάραξη της οικονομικής πολιτικής με επίκεντρο τις ανάγκες των πολλών» σημειώνει ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής»...

Υπογραμμίζει ότι «η προστασία της πρώτης κατοικίας παραμένει στρατηγικό σημείο της πολιτικής μας« και προαναγγέλλει νέα ρύθμιση που θα αντικαταστήσει τον νόμο Κατσέλη-Σταθάκη που ολοκληρώνεται τα Χριστούγεννα του 2018.

Η νέα ρύθμιση, σύμφωνα με τον Υπουργό, «θα κινείται στο ίδιο πνεύμα, της προστασίας, δηλαδή, της πρώτης κατοικίας με εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια και τον ταυτόχρονο εξοβελισμό των στρατηγικών κακοπληρωτών».

Παράλληλα, αποκλείει κατηγορηματικά οποιαδήποτε αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ και τονίζει ότι κομβικό σημείο για την ανάπτυξη είναι η μετατροπή της Ελλάδας σε κόμβο μεταφορών και ενέργειας που περιλαμβάνει ένα κύκλο πολύ μεγάλων επενδυτικών έργων.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας θεωρεί «ουσιαστική μεταρρύθμιση εκσυγχρονισμού του Κράτους» την συμφωνία Κράτους-Εκκλησίας, και καταλήγει στην συνέντευξή του σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση έχει εξοικειωθεί με την ιδέα μιας μεγάλης βεντάλιας θεμάτων, τομών και μεταρρυθμίσεων που θα ολοκληρώσουμε στην τρέχουσα θητεία μας».

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA