Νεκροί τρεις 15χρονοι μαθητές σε τροχαίο μετά από «κοπάνα» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νεκροί τρεις 15χρονοι μαθητές σε τροχαίο μετά από «κοπάνα» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (19-11-2018) στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας- Φιλιατρών στο ύψος της Τερψιθέας, όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε με φορτηγάκι με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τρεις 15χρονοι...
 

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή, που το ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά κόλλησε σε τοίχο που υπάρχει δίπλα στο οδόστρωμα.

Τo μοιραίο Ι.Χ., στο οποίο επέβαιναν οι τρεις 15χρονοι, ένας Έλληνας, ένας Βούλγαρος και ένας Αλβανός, από την σφοδρή σύγκρουση μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της περιοχής, οι τρεις 15χρονοι είχαν αποφασίσει να το σκάσουν από το σχολείο μετά την πρώτη ώρα και να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο του πατέρα του παιδιού που εξέπνευσε στο Ρίο και ήταν εκείνο που οδηγούσε. Εντύπωση και ερωτήματα όμως εγείρει το γεγονός ότι ενώ τα παιδιά πήγαν αρχικά στο σχολείο και έφυγαν στη συνέχεια, οι γονείς, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, δεν ειδοποιήθηκαν από το σχολείο.

Αμέσως στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική μαζί με αστυνομικούς του Τμήματος Τριφυλίας που κινητοποιήθηκαν άμεσα.
Οι δυο νεαροί, ο Έλληνας και ο Βούλγαρος, βρήκαν τραγικό θάνατο ακαριαία, ενώ ο 15χρονος Αλβανός μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου τελικά κατέληξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός από το φορτηγάκι, ένας 48χρονος Ρουμάνος.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA