Χαλκίδα: Ελεύθερος χωρίς δίκη αφέθηκε ο 48χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε δύο σκυλιά έξω από σχολείο - Αρνείται τις κατηγορίες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ελεύθερος χωρίς δίκη αφέθηκε ο 48χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε δύο σκυλιά έξω από σχολείο - Αρνείται τις κατηγορίες!

Με εντολή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς να περάσει την διαδικασία του αυτοφώρου, ο 48χρονος Χαλκιδέος, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου (17-11-2017) από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας, έπειτα από μαρτυρίες γειτόνων, ότι πυροβόλησε με καραμπίνα κατά δύο σκύλων, έξω από το 12ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ)...

Για την υπόθεση θα οριστεί τακτική δικάσιμος τις επόμενες ημέρες.

Όπως αποκάλυψε το EviaZoom.gr, το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (17-11-2018) έξω από το 12ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας, όπου από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα.

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης είναι ένας 48χρονος Χαλκιδέος, ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε κατά δύο σκύλων έξω από το σχολείο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τους πετύχει.

Γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς ενημέρωσαν την αστυνομία και λίγο αργότερα ο 48χρονος συνελήφθη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατά την διάρκεια των ερευνών στη περιοχή, βρέθηκαν κάλυκες στο δρόμο και ήδη έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο η καραμπίνα με την οποία φέρεται να πυροβόλησε ο 48χρονος, δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Ο 48χρονος αρχικά φέρεται αρχικά να δήλωσε στους αστυνομικούς, πως ενώ έκανε βόλτα με το ποδήλατο του, τον κυνήγησαν τα δύο συγκεκριμένα σκυλιά, το ένα μάλιστα το δάγκωσε, όπως είπε.

Στη συνέχεια φέρεται να πήγε στο σπίτι του, πήρε την καραμπίνα και επέστρεψε να πυροβολήσει τα σκυλιά, κάτι που επιβεβαιώνουν δύο ένορκες καταθέσεις γειτόνων
(σ.σ. τον είδαν να πυροβολεί).

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 48χρονος, κατά την απολογία του, δηλώνει αθώος και αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του αποδίδονται, τονίζοντας μάλιστα πως δεν πυροβόλησε ποτέ ο ίδιος, παρά μόνο ότι κυνήγησε τα σκυλιά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA