Χαλκίδα: Επεισόδιο και μηνύσεις μεταξύ αστυνομικών και γυναίκας οδηγού - Την καταδίωξαν και την έβαλαν στο κρατητήριο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Επεισόδιο και μηνύσεις μεταξύ αστυνομικών και γυναίκας οδηγού - Την καταδίωξαν και την έβαλαν στο κρατητήριο!

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στην οδό Λιάσκα, κοντά στη Σχολή Πεζικού Χαλκίδας, για το οποίο η ΕΛ.ΑΣ δεν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα ξημερώματα της 18ης Νοεμβρίου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας καταδίωξαν μία 37χρονη Χαλκιδέα που κινούταν με το αυτοκίνητο της, - το οποίο είχε φιμέ τζάμια-, επειδή όπως της είπαν στη συνέχεια, δεν σταμάτησε νωρίτερα σε σήμα που της έκαναν, κάτι που η 37χρονη αρνείται κατηγορηματικά.

Στη συνέχεια μόλις την ακινητοποίησαν, της έκαναν αλκοτέστ το οποίο ωστόσο βγήκε αρνητικό, ωστόσο οι αστυνομικοί την συνέλαβαν με τις κατηγορίες της απειλής, εξύβρισης και αντίστασης, κάτι που αρνείται η 37χρονη.

Μάλιστα την οδήγησαν στο κρατητήριο όπου κάθισε μέχρι το πρωί της άλλης ημέρας με εντολή μάλιστα του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Στη συνέχεια την οδήγησαν στα Δικαστήρια Χαλκίδας όπου τελικά η υπόθεση αναβλήθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα, και η 37χρονη αφέθηκε ελεύθερη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μήνυση αναμένεται να καταθέσει και η 37χρονη, η οποία αρνείται τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για ψευδείς κατηγορίες και ανάρμοστη συμπεριφορά των αστυνομικών, όπως και υπερβάλλοντα ζήλο κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA