Ζεμπίλης στο EviaZoom.gr: «Αυτά που λέει η Δαριβέρη δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα! Είχε κληθεί κανονικά στη συγκέντρωση του συνδυασμού!» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ζεμπίλης στο EviaZoom.gr: «Αυτά που λέει η Δαριβέρη δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα! Είχε κληθεί κανονικά στη συγκέντρωση του συνδυασμού!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκλειστικές δηλώσεις του Θανάση Ζεμπίλη στο EviaZoom.gr σχετικά με τις πρόσφατες καταγγελτικές δηλώσεις που εξαπέλυσε η δημοτική σύμβουλος Ιωάννα Δαριβέρη, η οποία ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του πρώην Δημάρχου με σαφείς αιχμές σε βάρος του (δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την επιστολή της)...

«Ουδέποτε κλήθηκα από τον κ. Ζεμπίλη να παρευρεθώ στη συνάντηση που οργάνωσε τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 με τους εκλεγμένους συμβούλους, ώστε να ερωτηθώ και να θέσω τις απόψεις μου για το θέμα αυτό...», ανέφερε χαρακτηριστικά στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής της, η Ιωάννα Δαριβέρη, ωστόσο ο Θανάσης Ζεμπίλης δίνει μία εντελώς διαφορετική εικόνα με τα όσα είχαν διαδραματιστεί, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όσα δήλωσε η νυν ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος.

Σημειώνεται ότι η Ιωάννα Δαριβέρη αναφερόταν στη συγκέντρωση του συνδυασμού του Θανάση Ζεμπίλη «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», -που διεξήχθη πριν ένα μήνα-, και στην οποία συζήτηθηκαν οι υποψηφιότητες της Έλενας Βάκα και του Γιάννη Μπάκα, σχετικά με την διαδικασία εκλογής επικεφαλής της παράταξης, μετά την αποχώρηση του Θανάση Ζεμπίλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θανάσης Ζεμπίλης στο EviaZoom.gr:

«Οι δηλώσεις της δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα, είχε κληθεί κανονικά. Την ημέρα αυτή το πρωί, στις 22 του μήνα, την πήρα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και ούτε όταν το είδε με ξαναπήρε παρότι πλέον είχε γίνει γνωστό σε όλους ότι θα κάναμε την συγκέντρωση. Μετά δεν ξαναπήρα διότι ήταν σε περίοδο λοχείας, ήταν δηλαδή μέσα στο διάστημα των 40 ημερών από τότε που γέννησε το παιδί της. Για αυτό το λόγο δεν ερχόταν ούτε στις παραταξιακές, δεν ήρθε και στις 29 του μήνα που ήταν το δημοτικό συμβούλιο. Ήταν δικαιολογημένη λόγω της λοχείας που είχε. 

Και αυτό καταλαβαίνεις και την έκπληξη μου όταν το διάβασα αυτό. Και βέβαια αυτό αν είχε συμβεί το λες την επόμενη μέρα, δεν το λες μετά από ένα μήνα. Γιατί η συγκέντρωση έγινε στις 22 και τώρα πόσο έχουμε, έχει περάσει ένας μήνας. Δεν το λες μετά από ένα μήνα, το λες την άλλη μέρα "τι έγινε βρε παιδιά γιατί δεν με καλέσατε", μετά από δύο μέρες, μετά από τρεις μέρες, όχι μετά από ένα μήνα».

Ακούστε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί, τα όσα δήλωσε ο Θανάσης Ζεμπίλης:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA