Κλειστό Κανήθου: «Βγάλτε τις φανέλες μπουρδ@λα, αναστήσατε τα πτώματα» - Οπαδοί του Άρη τα έψαλλαν στους παίκτες για την ήττα από την Κύμη! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κλειστό Κανήθου: «Βγάλτε τις φανέλες μπουρδ@λα, αναστήσατε τα πτώματα» - Οπαδοί του Άρη τα έψαλλαν στους παίκτες για την ήττα από την Κύμη!

Πάνω από 250 οπαδοί του Άρη έδωσαν το «παρών» το απόγευμα του Σαββάτου (29-12-2018) στο Κλειστό της Κάνηθου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Κύμη - Άρης...

Οι φιλοξενούμενοι που ήταν μπροστά με 17 πόντους διαφορά στη τρίτη περίοδο και έλεγχαν ολοκληρωτικά το παιχνίδι, κατάφεραν και έχασαν με 18 πόντους στο τέλος από την Κύμη που μετρούσε μόλις μία νίκη, κάτι που εξόργισε τους οπαδούς, οι οποίοι τα έψαλλαν στους παίκτες στο τέλος της αναμέτρησης.

«Βγάλτε τις φανέλες μπουρδ@λα, από ποιους χάσατε ρε, αναστήσατε τα πτώματα...» τους φώναζαν οι οπαδοί, ενώ οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και στα Μάλγαρα κατά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Οι οπαδοί του Άρη σταμάτησαν το πούλμαν της αποστολής και θέλησαν να μεταφέρουν προς τους παίκτες την αγανάκτηση τους μετά και την βαριά ήττα. Οι διάλογοί που ακολούθησαν ήταν έντονοι, υπήρχαν αποδοκιμασίες προς την μεριά των παικτών οι οποίοι άκουγαν τα παράπονα των φιλάθλων. Όσοι βρέθηκαν εκεί ζήτησαν από τους παίκτες του Άρη να δείξουν ότι αξίζουν να φοράνε την φανέλα της ομάδας, να παλέψουν για να αλλάξουν την κατάσταση και να προσπαθήσουν για το καλύτερο στα επόμενα παιχνίδια. 
 
Την ίδια ώρα οι Θεσσαλονικείς έχουν παράπονα και από την διαιτησία, καθώς θεωρούν ότι με τις λανθασμένες αποφάσεις τους, αποσυντόνισαν την ομάδα που ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι εκείνη την ώρα με 17 πόντους.
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA