Νότια Εύβοια: «Μας χάιδευε ο δάσκαλος!», είπαν οι μικρές μαθήτριες στον Ανακριτή - Νέα στοιχεία για την υπόθεση που συντάραξε την κοινή γνώμη! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νότια Εύβοια: «Μας χάιδευε ο δάσκαλος!», είπαν οι μικρές μαθήτριες στον Ανακριτή - Νέα στοιχεία για την υπόθεση που συντάραξε την κοινή γνώμη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που αποκάλυψε το EviaZoom.gr τον Ιανουάριο του 2018 (δείτε ΕΔΩ) με τις σοκαριστικές καταγγελίες των γονέων σε βάρος δασκάλου - διευθυντή δημοτικού σχολείου των Νέων Στύρων για σεξουαλική παρενόχληση των παιδιών τους...

Οι γονείς κατήγγειλαν τον διευθυντή για σεξουαλική παρενόχληση των παιδιών τους και είχαν τονίζει ότι δεν θα ξαναστείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο μέχρι αυτός να απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του.

Τελικά, μετά την δημοσιοποίηση των καταγγελιών, το Υπουργείο Παιδείας είχε γνωστοποιήσει ότι διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του διευθυντή ο οποίος τέθηκε και σε υποχρεωτική άδεια μέχρι την ολοκλήρωση της ΕΔΕ.

Σημειώνεται ότι το θέμα έχει φτάσει εδώ και ένα χρόνο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ωστόσο μόλις πριν λίγες μέρες (ένα χρόνο μετά δηλαδή) ολοκληρώθηκε η έρευνα και ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακούργημα στον συγκεκριμένο Διευθυντή, ο οποίος αναμένεται να κληθεί για απολογία στον Ανακριτή Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν λίγες μέρες κατέθεσαν στον Ανακριτή Χαλκίδας τρία ανήλικα κορίτσια, παρουσία και παιδοψυχολόγου, όπου επανέλαβαν πως ο Διευθυντής τις πλησίαζε και τις χάιδευε με πονηρές διαθέσεις.


Κάποιοι δεν εξεπλάγησαν με τα όσα άκουσαν! Ο λόγος είναι ότι πριν από 30 χρόνια είχε κατηγορηθεί ξανά και τον είχαν εξαφανίσει. Όπως είπαν οι γονείς, το 1996 εμφανίστηκε ξανά στην Κάρυστο. Οι γονείς όταν είδαν αυτόν τον άνθρωπο, σοκαρίστηκαν γιατί άρχισαν και λένε ότι τότε ως παιδιά «μας είχε παρενοχλήσει».

Για την σοκαριστική υπόθεση είχε μιλήσει στο «Καλημέρα Ελλάδα» ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης, ο οποίος είχε μεταδώσει το αποκλειστικό ρεπορτάζ. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA