Προφυλακίστηκε ο Ριχάρδος: Οδηγείται στις Φυλακές - Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Προφυλακίστηκε ο Ριχάρδος: Οδηγείται στις Φυλακές - Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δρόμο για τη φυλακή έδειξαν Ανακρίτρια και Εισαγγελέας στο γνωστό ενεχυροδανειστή, ιδιοκτήτης μεγάλης αλυσίδας, Δημήτρη Ριχάρδο - Μυλωνά που κατηγορείται για το κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού...

Μετά την απολογία του, με την σύμφωνη γνώμη της Ανακρίτριας διαφθοράς και του αρμόδιου Εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος. 

Σημειώνεται ότι ο Ριχάρδος διατηρεί ενεχυροδανειστήριο και στη Χαλκίδα, στην οδό Κριεζώτου 32-34.

Το βράδυ της Κυριακής θα παραμείνει κρατούμενος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και την Δευτέρα (03-12-2018) αναμένεται να γίνει γνωστό σε ποια φυλακή θα οδηγηθεί.

Η προσπάθεια να αποσείσει κάθε ευθύνη από πάνω του δεν έπεισε τους δικαστικούς. Η απολογία του ήταν γραπτή (υπόμνημα) και προφορική, ενώ σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας περίπου 20 εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις του, ήταν στα δικαστήρια για να του συμπαρασταθούν. 


Επίσης προφυλακιστέα κρίθηκε και η φερόμενη υπαρχηγός του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού, γραμματέας στο κεντρικό κατάστημα της οδού Πατησίων, η οποία εμφανίζεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη και μητέρα δύο παιδιών αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με παράνομες συναλλαγές και πως εργαζόταν νόμιμα στο κατάστημα.

«Παρά τις προσπαθειες μας και παρά το οτι προσπαθησαμε να βοηθησουμε Ανακριτή και Εισαγγελέα να αντιληφθουν την υποδομη της υποθέσεως, αυτό δεν κατέστη δυνατό και αποφασισαν την προσωρινή κράτηση», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε ότι πεποίθηση του είναι ότι κυριάρχησε η ηχηρότητα της υποθέσεως και η δήλωση του Πρωθυπουργού που ουσιαστικά προκατέλαβε την κατάληξη της υπόθεσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ΑΝΤ1 μετά την προφυλάκιση του πελάτη του:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA