Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Τεράστιες υλικές ζημιές από την έκρηξη! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Τεράστιες υλικές ζημιές από την έκρηξη! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 02.35 τα ξημερώματα της Δευτέρας (17-12-2018) στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου στο Φάληρο, κοντά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ...

Πριν από την έκρηξη, περί τη 01:45, άγνωστος τηλεφώνησε στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, αλλά και σε ιστοσελίδα και προειδοποίησε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα σε σαράντα πέντε λεπτά της ώρας.

Η περιοχή αποκλείστηκε έγκαιρα από την αστυνομία και, πράγματι, η έκρηξη σημειώθηκε στον χρόνο που είχε δώσει ο άγνωστος, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στο σημείο της έκρηξης βρέθηκε σάκος μέσα στον οποίο ήταν τοποθετημένος ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα από κλιμάκιο πυροτεχνουργών για τη συγκέντρωση στοιχείων και υπολειμμάτων του μηχανισμού.

Από την ισχυρή έκρηξη έσπασαν τζάμια σε πολλούς ορόφους όπου βρίσκονται γραφεία εργαζομένων του ΣΚΑΪ, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, για την επίθεση χρησιμοποιήθηκαν πάνω από πέντε κιλά εκρηκτικής ύλης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΝΤ1, από το υλικό των καμερών που βρίσκονται στην περιοχή, έχει καταγραφεί μια μηχανή με δυο επιβάτες, οι οποίοι χωρίς σχεδόν να σταματήσουν καθόλου άφησαν ένα σάκο που περιείχε τα εκρηκτικά και απομακρύνθηκαν αμέσως.

ΒΙΝΤΕΟ  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA