Φοβού την «Αριάδνη»: Ξεκίνησε τις ανακοινώσεις ο Σπανός - «Tρέχει» να ρίξει αλάτι στους δρόμους πριν την εισβολή της «Σοφίας»! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Φοβού την «Αριάδνη»: Ξεκίνησε τις ανακοινώσεις ο Σπανός - «Tρέχει» να ρίξει αλάτι στους δρόμους πριν την εισβολή της «Σοφίας»!

Λίγους μήνες πριν τις εκλογές, «ταραχή» έχει προκαλέσει σε Φάνη Σπανό και Κώστα Μπακογιάννη η επερχόμενη χιονο-κακοκαιρία στην Εύβοια, με την ονομασία «Σοφία», η οποία δεν δείχνει ωστόσο να έχει τα χαρακτηριστικά της «Αριάδνης» που «έντυσε» στα λευκά την Χαλκίδα και «έπνιξε» στο χιόνι τους εγκλωβισμένους κατοίκους της Κύμης για μέρες, χωρίς νερό και ρεύμα τον Ιανουάριο του 2017...

Χαρακτηριστική είναι η σημερινή ανακοίνωση του Φάνη Σπανού, -όπου ενώ ακόμη δεν μας έχει επισκεφθεί ο χιονιάς-, ο ίδιος τονίζει πως: «Ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των φαινομένων και ήδη λειτουργεί προληπτικά με ρίψεις άλατος στις κρίσιμες περιοχές. Παρακαλώ θερμά να αποφύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις, ιδίως τη νύχτα».

Ο νεαρός και άπειρος υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας γνωρίζει και ο ίδιος ότι στον προηγούμενο χιονιά πιάστηκε κυριολεκτικά στον «ύπνο», όπως και ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, Θανάσης Μπουραντάς, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος από προσώπου γης όλες αυτές τις ημέρες.

Οι συμβουλές και η πολιτική προστασία της Περιφέρειας πήγαν «περίπατο» όπως και οι υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν παταγωδώς.

Οι αβοήθητοι κάτοικοι της Κύμης που έζησαν τραγικές στιγμές έκαναν λόγο τότε για «εγκληματική» αδιαφορία, ενώ ο Κώστας Μπακογιάννης δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι πρόκειται
για «βόμβα» χιονιού στη Κύμη.

Ωραία ατάκα, έχει βάση ως δικαιολογία, αλλά δεν μπορεί να αποκρύψει τις ευθύνες της Περιφέρειας.

Φοβού την «Αριάδνη» λοιπόν και ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά με την «Σοφία» η οποία δεν φαίνεται να έρχεται με άγριες διαθέσεις.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA