Καμμένος: «Ούτε επισήμως, ούτε ανεπισήμως, έχω δηλώσει ότι θα παραιτηθώ!» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καμμένος: «Ούτε επισήμως, ούτε ανεπισήμως, έχω δηλώσει ότι θα παραιτηθώ!»

«Ούτε απερχόμενος υπουργός είμαι, ούτε τελώ υπό παραίτηση» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας πριν από λίγο απευθυνόμενος στη ΝΔ κατά τη συνεδρίαση των Επιτροπών Άμυνας και Εξωτερικών στην εθνική αντιπροσωπεία...

Ο Υπουργός Άμυνας απάντησε έτσι στους βουλευτές της ΝΔ που υποστήριξαν δεν μπορεί να καταθέσει την τροπολογία για τα αντισταθμιστικά οφέλη των μαχητικών F-16. «Δεν μπορεί η ΝΔ να προδικάσει το αποτέλεσμα στα Σκόπια» σημείωσε ο Πάνος Καμμένος.

«Ούτε επισήμως, ούτε ανεπισήμως, έχω δηλώσει ότι θα παραιτηθώ» τόνισε στη Βουλή o κ. Καμμένος, διαψεύδοντας έτσι ουσιαστικά, πληροφορίες της Πέμπτης ότι είπε στους αρχηγούς των τριών όπλων και των ΑΓΕΕΘΑ πως η παραίτησή του είναι ζήτημα χρόνου.

Η ΝΔ αποχώρησε από τη συνεδρίαση των Επιτροπών Άμυνας και Εξωτερικών. Η αξιωματική αντιπολίτευση αποχώρησε από τη συνεδρίαση των Επιτροπών χαρακτηρίζοντας «συνταγματικά και πολιτικά απαράδεκτη» την ενημέρωση για θέματα άμυνας από έναν υπουργό που τελεί υπό παραίτηση.

Παρέμειναν οι βουλευτές των υπόλοιπων κομμάτων με αιχμές για τη στάση της ΝΔ, αλλά και σχόλια περί παραδόξου λόγω αναμονής πολιτικών εξελίξεων στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Ο Πάνος Καμμένος έκανε τις δηλώσεις αυτές λίγες ώρες πριν τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA