Ο Καμμένος στηρίζει ενδεχόμενη πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Καμμένος στηρίζει ενδεχόμενη πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης

Ότι θα στηρίξει ενδεχόμενη πρόταση μομφής της ΝΔ για το Μακεδονικό ξεκαθάρισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος...

Όπως είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους, οι ΑΝΕΛ θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην περάσει η συμφωνία και να μην παραχωρηθεί ο όρος Μακεδονία.

«Έχω καλέσει τον κ. Μητσοτάκη να καταθέσουμε από κοινού πρόταση δυσπιστίας με την προϋπόθεση ότι ο ίδιος θα δεσμευτεί να μην υπάρχει ο όρος "Μακεδονία" σε μελλοντική λύση» είπε αρχικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά τη συνάντηση που είχε με τον Τάκη Μπαλτάκο και συμπλήρωσε:

«Αν αυτό δεν γίνει, θα πρέπει να δω το κείμενο της πρότασης δυσπιστίας και τι αφορά ακριβώς. Αν η πρόταση δυσπιστίας αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα την ψηφίσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να μπλοκάρουμε τη Συμφωνία».

Όπως γίνεται εμφανές, οι πολιτικές εξελίξεις οδηγούν τον Π. Καμμένο στην αναθεώρηση ακόμα και της προϋπόθεσης που έθετε -πριν από λίγα εικοσιτετράωρα- προς τη ΝΔ για τη χρήση του όρου «Μακεδονία». Με αυτόν τον τρόπο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέλεξε να δηλώσει πρόθεση υπερψήφισης της πρότασης δυσπιστίας που φημολογείται έντονα ότι θα καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση κατά τη συζήτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ολομέλεια, στοιχιζόμενος με εκείνους που -όπως έχει δηλώσει ο ίδιος- πολιτικά απεχθάνεται.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA