Χαλκίδα: Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό στον Άγιο Στέφανο - Αποκλειστικές Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό στον Άγιο Στέφανο - Αποκλειστικές Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκησαν τέσσερα αυτοκίνητα, σημειώθηκε στις 17:15 το απόγευμα της Τρίτης (22-01-2019) στο δρόμο Χαλκίδας - Βασιλικού, στη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, με θύμα τον 85χρονο οδηγό Γεώργιο Μωραϊτη που άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λίγα μέτρα πριν τον κυκλικό κόμβο, ένα από τα τέσσερα οχήματα επιχείρησε να κάνει προσπέραση και να μπει στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν διαδοχικές συγκρούσεις που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός οδηγού, ηλικίας 85 ετών.

Ο Γεώργιος Μωραϊτης, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα υπέστησαν μόνο υλικές ζημιές.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:
Τα αίτια του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο facebook ο οδηγός Βαγγέλης Βαρσαμάς 
με την τεράστια ουρά αυτοκινήτων λίγη ώρα μετά το θανατηφόρο τροχαίο:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA