Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα: 3.000 λεωφορεία, επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα: 3.000 λεωφορεία, επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ!

Δεκάδες χιλιάδες υπολογίζονται ότι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα, ενώ ήδη οι πρώτοι διαδηλωτές εμφανίστηκαν στο σημείο της συγκέντρωσης, με τους διοργανωτές να βρίσκονται σε «πυρετό» προετοιμασιών και με τις αστυνομικές αρχές να έχουν τεθεί σε συναγερμό...

Συνολικά 2.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται στην ακτίνα μεταξύ Προπυλαίων και Συντάγματος με αστυνομικούς να τοποθετούνται κατά μήκος των κάθετων δρόμων της Πανεπιστημίου και της Σταδίου. Από αέρος, δυο drones και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ θα δίνουν ζωντανή εικόνα της συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθήνας, ενώ επιπλέον 3 περιπολικά της Άμεσης Δράσης και μηχανές της ΔΙ.ΑΣ, θα βρίσκονται στα διόδια Αφιδνών για παν ενδεχόμενο.

Παράλληλα, θα στηθεί φραγμός με κλούβες των ΜΑΤ στην οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να αποτραπεί οποιαδήποτε περίπτωση συνάντησης των αναρχικών με όσους θα διαμαρτυρηθούν για την επικείμενη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Να σημειώσουμε ακόμα πως όλα τα λεωφορεία που θα έρθουν στην Αθήνα για το συλλαλητήριο θα σταματούν στα διόδια Αφιδνών και θα συνοδεύονται από περιπολικά. Όπως συνέβη και πέρυσι, τα λεωφορεία θα σταθμεύον στο ΟΑΚΑ, το ΣΕΦ και το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA