Θλίψη στη Νέα Λάμψακο για τον 29χρονο Παναγιώτη που «έσβησε» μετά από τροχαίο! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θλίψη στη Νέα Λάμψακο για τον 29χρονο Παναγιώτη που «έσβησε» μετά από τροχαίο! (ΦΩΤΟ)

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 29χρονος Παναγιώτης Πιρίντζος έπειτα από εφιαλτικό τροχαίο που είχε, προ ημερών, στην Εθνική Οδό, στο δρόμο προς Χαλκίδα...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άτυχος νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό. Πριν λίγα 24ωρα έχασε την μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.  

Λίγη ώρα μετά την δημοσίευση του ρεπορτάζ, η μητέρα του 29χρονου επικοινώνησε με το EviaZoom.gr και έδωσε την δική της εκδοχή, τονίζοντας πως το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της 31ης Δεκεμβρίου 2018, με το αυτοκίνητο του, το οποίο όπως είπε, προσέκρουσε σε διάζωμα σε παράδρομο της Εθνικής Οδού. Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται, κατέληξε.

Σεβόμενοι και τον πόνο της άμεσα δημοσιεύσαμε αυτά που δήλωσε.

Η κηδεία του θα γίνει στις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (18-01-2019) στον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνα στη Νέα Λάμψακο.
Οπαδός του Παναθηναϊκού και φίλος του 29χρονου έγραψε για εκείνον:

«Η γνωριμια μας εγινε το 2011 σε ενα παιχνιδι με την οντενσε γιατι μας ενωνε η ιδια τρελα που δεν ειναι αλλη απο τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!περασαμε πολλες στιγμες μαζι σε γηπεδα,στην Χαλκιδα που ερχομουν να σε δω κ ησουν παντα ενα παιδι με ενα χαμογελο στα χειλη που ποτε δεν ελεγε κακη κουβεντα..πολλες φορες χαθηκαμε τσακωθηκαμε αλλα σε αισθανομουν ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ κ παντα σε νοιαζομουν.. 

Μετα το σημερινο συμβαν νιωθω χιλια κομματια κ να ξερεις οτι εκει που θα βρεθω την Παρασκευη θα τραγουδησω πιο ΔΥΝΑΤΑ για σενα Πανουλη μου!!ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΛΑΝΙ ΜΟΥ Κ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΝ "ΠΑΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ"»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA