Συνέντευξη Τσίπρα: «Αν αποχωρήσει ο Καμμένος θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνέντευξη Τσίπρα: «Αν αποχωρήσει ο Καμμένος θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξη που έδωσε στην Έλλη Στάη και στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» βγάζοντας μάλιστα και ειδήσεις...

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός γνωστοποίησε ότι σε περίπτωση που ο κ. Καμμένος, στη συνάντησή τους την ερχόμενη Παρασκευή, αποφασίσει να άρει την εμπιστοσύνη του από την Κυβέρνηση λόγω των διαφωνιών του με τη συμφωνία των Πρεσπών, θα ζητήσει από την Βουλή ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.

Σε ερώτηση μάλιστα τι θα πράξει ο ίδιος αν η κυβέρνησή του μείνει με 145 βουλευτές (όσους αριθμεί σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ) απάντησε ευθέως ότι στην περίπτωση αυτή θα προχωρήσει συντεταγμένα και εν ευθέτω χρόνο σε εκλογές.

«Εμείς δεν κάνουμε ποτέ συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, δεν κινήθηκα ποτέ με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, ανοιχτά και καθαρά ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Δεν έχω άγχος και καμιά αγωνία γιατί ξέρω ότι κάνω το σωστό. Αυτό που ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό είναι αν θα υπάρχει σταθερότητα σε αυτό τον τόπο και σε αυτό θα πρέπει να απαντήσει ο κ. Καμμένος μεθαύριο, αν θα συνεχίζει να στηρίζει αυτή την κυβέρνηση, μέχρι χθες το έλεγε ευθαρσώς και καθαρά, και θα προχωρήσουμε. Αν δεν το πει θα ζητήσουμε να λάβουμε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή και θα προχωρήσουμε», ήταν η συγκεκριμένη αναφορά του πρωθυπουργού για το ενδεχόμενο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ να αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA