Τροχαίο στα Δύο Δέντρα: Πρώην διαιτητής ο 50χρονος οδηγός που έχασε την ζωή του! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τροχαίο στα Δύο Δέντρα: Πρώην διαιτητής ο 50χρονος οδηγός που έχασε την ζωή του! (ΦΩΤΟ)

Πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου στην Εύβοια ήταν ο 50χρονος Γεώργιος Σχοιναράκης, ο οποίος έχασε την ζωή του αργά το απόγευμα της Τετάρτης (23-01-2019) - Δείτε ΕΔΩ αποκλειστικές εικόνες από το τροχαίο στην οδό Δημάρχου Σκούρα, στη περιοχή Δύο Δέντρα, απέναντι από την ταβέρνα «Κουτσομούρα»...

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 50χρονος οδηγός, Γεώργιος Σχοιναράκης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο βγήκε εκτός δρόμου και αφού εμβόλισε την περίφραξη μπήκε σε παρακείμενο χωράφι και κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο.

Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ο 50χρονος ήταν ήδη νεκρός και εξετάζεται το ενδεχόμενο ο άτυχος άνδρας να έπαθε ανακοπή καρδιάς στο τιμόνι, γεγονός που προκάλεσε τόσο το τροχαίο όσο και τον θάνατό του. 
Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία Χαλκίδας, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιώργου Σχοιναράκη εξέδωσε και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Εύβοιας.

«Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσει τον Γιώργο Σχοιναράκη, που έφυγε ξαφνικά κι απρόσμενα χθες.Ο Σύνδεσμος, αντί στεφάνου, θα καταθέσει χρηματικό πόσο σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της πόλης μας», τονίζει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA