Χαλκίδα: Ελεύθερος χωρίς δίκη ο 86χρονος που συνελήφθη επεισοδιακά για λαθραία τσιγάρα και καπνό - Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ελεύθερος χωρίς δίκη ο 86χρονος που συνελήφθη επεισοδιακά για λαθραία τσιγάρα και καπνό - Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο! (ΦΩΤΟ)

 
Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Χαλκίδας το πρωί της Τετάρτης (30-01-2019) ήρθη η κράτηση του 86χρονου Χαλκιδέου που παραμένει νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, έπειτα από την επεισοδιακή σύλληψη του από τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης (29-01-2019) για παράβαση του Ν. 2960/01 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας», αλλά και για τα αδικήματα της εξύβρισης και αντίστασης κατά της αρχής (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ)....

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια νομότυπης έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη - ορνιθώνα στη περιοχή της Λιανή Άμμου, την οποία φέρεται να ελέγχει και να διαχειρίζεται ο ανωτέρω 86χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

α) 1.293 πακέτα των είκοσι τσιγάρων έκαστο, διαφόρων επωνυμιών,

β) 13 πακέτα συσκευασμένου καπνού των πενήντα γραμμαρίων έκαστο, διαφόρων επωνυμιών,

γ) 17 πακέτα χύδην καπνού των πεντακοσίων γραμμαρίων, διαχωρισμένου σε ισοβαρείς ποσότητες και

δ) 01 συσκευασία χύδην καπνού των εκατόν είκοσι γραμμαρίων

Για τα ανωτέρω καπνικά προϊόντα, δεν είχαν τηρηθεί οι νόμιμες διατυπώσεις εμπορίας τους και δεν είχαν εισπραχθεί από το Δημόσιο οι νόμιμοι φόροι-τέλη, καθώς δεν έφεραν ταινία φόρου κατανάλωσης, ενώ σύμφωνα με την Ασφάλεια Λιμεναρχείου Χαλκίδας, ο 86χρονος κατά τη διενέργεια της έρευνας προέβαλε αντίσταση και εξύβρισε τους λιμενικούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 86χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία λίγη ώρα μετά την σύλληψη του και μεταφέρθηκε κρατούμενος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται μέχρι και αυτή την ώρα.

Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας ήρθη η κράτηση του 86χρονου Χαλκιδέου και οι λιμενικοί αποχώρησαν στη συνέχεια από το Νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA