Εκπομπή Αρναούτογλου: Ο Μπακογιάννης πρόβαλε ως έργο του το «νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας» που δεν λειτουργεί - Τα καυτά ερωτήματα του Γρηγόρη! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκπομπή Αρναούτογλου: Ο Μπακογιάννης πρόβαλε ως έργο του το «νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας» που δεν λειτουργεί - Τα καυτά ερωτήματα του Γρηγόρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος του «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν πριν λίγες μέρες ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης... 

Μετά από ερωτήσεις του παρουσιαστή ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε τα έργα που δηλώνει πως έχει κάνει ως Περιφερειάρχης φέρνοντας σαν παράδειγμα το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας που μέχρι σήμερα ωστόσο δεν λειτουργεί. 

Ο Κώστας Μπακογιάννης, -ο οποίος έλεγε με βεβαιότητα στο παρελθόν ότι το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του 2017-, δήλωσε τα εξής: 

«Στην αυτοδιοίκηση αυτό που κάνεις το δείχνεις με το δάχτυλο. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας ήταν ένα ζόμπι είχε μείνει ένα κουφάρι. Βρήκαμε τα χρήματα και ολοκληρώνεται μέσα στο χρόνο. Ένα άλλο παράδειγμα το φυσικό αέριο. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δρομολογούνται τα έργα...» Τα καυτά ερωτήματα του Γρηγόρη «Στην αυτοδιοίκηση αυτό που κάνεις το δείχνεις με το δάχτυλο. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Το νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας ήταν ένα ζόμπι είχε μείνει ένα κουφάρι. Βρήκαμε τα χρήματα και ολοκληρώνεται μέσα στο χρόνο. Ένα άλλο παράδειγμα το φυσικό αέριο. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δρομολογούνται τα έργα σε Χαλκίδα, Λιβαδειά...» 

Τα καυτά ερωτήματα του Γρηγόρη 

«Και μέχρι σήμερα γιατί δεν την φτιάξανε; Γιατί δεν καταφέρανε να φέρουνε πολιτικούς, δηλαδή τον Μπακογιάννη περιμέναμε να μας φτιάξει την Αθήνα; Θα γίνω και πιο αυστηρός μαζί σου. Πέρασε και η μαμά σου από τον Δήμο. Γιατί σήμερα μετά από αρκετά χρόνια να λέμε αυτό που λες εσύ γιατί δεν καλύφθηκαν όλοι αυτοί οι πολίτες από τους προηγούμενους;»

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA