Θεαματική «κωλοτούμπα»: Δείτε τι έλεγε η Δαριβέρη πριν 2,5 μήνες για τον Χρήστο Παγώνη! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θεαματική «κωλοτούμπα»: Δείτε τι έλεγε η Δαριβέρη πριν 2,5 μήνες για τον Χρήστο Παγώνη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καρέ καρέ η θεαματική «κωλοτούμπα» της Ιωάννας Δαριβέρη - Βέβαια δεν είναι η μοναδική και ούτε η τελευταία υποψήφια που προχωράει σε τέτοιες ενέργειες, ειδικά στο Δήμο Χαλκιδέων... 

Αίσθηση, ερωτηματικά αλλά και γέλιο έχει προκαλέσει η προ ημερών απόφαση της Ιωάννας Δαριβέρη να προσχωρήσει στο συνδυασμό του Χρήστου Παγώνη για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Χαλκιδέων. 

Και αυτό γιατί στο παρελθόν και μάλιστα μόλις πριν 2,5 μήνες ως ανεξάρτητη, η συγκεκριμένη υποψήφια δημοτική σύμβουλος μιλούσε αρνητικά και απαξιωτικά για την Δημοτική Αρχή Παγώνη, λέγοντας μάλιστα στο δήμαρχο κατά την συνεδρίαση της 27ης Νοεμβρίου 2018:
«Βρισκόμαστε σε έναν προϋπολογισμό που πιστοποιεί την πλήρη απραξία της απερχόμενης δημοτικής αρχής», κάνοντας λόγο για «έναν Δήμο που δεν κάνει έργα και δεν πληρώνει τις οφειλές του». 

Και συνέχισε με έντονη φωνή: 

«Κύριε Δήμαρχε η τήρηση της νομιμότητας δεν αποτελεί απλά τύπο αλλά είναι και ουσία. Εμπίπτει και αυτή στη συνολικότερη αδυναμία και απραξία σας όπως καταδεικνύει και ο προϋπολογισμός των έργων που δεν έγιναν ποτέ αλλά και ο προϋπολογισμός με την έκθεση ιδεών που μας φέρνετε σήμερα για το 2019 και το οποίο δυστυχώς και με λύπη μου το λέω θα σφραγίσει την χαμένη για τον Δήμο πενταετία σας». 

Για δικούς της λόγους που μόνο η ίδια γνωρίζει, 2,5 μήνες μετά η νεαρή δικηγόρος και πρώην δημοτική σύμβουλος της παράταξης Ζεμπίλη, ανακοινώνει ότι θα είναι υποψήφια με τον Χρήστο Παγώνη, με τον οποίο φωτογραφήθηκε αγκαλιά μάλιστα και εκθειάζοντας τον αυτή τη φορά στην ανακοίνωση της. 

Όπως ανέφερε: 

«Πρόκειται για άνθρωπο που δίνει ξεχωριστή θέση στην αυτοδιοικητική ιστορία. Κύρια χαρακτηριστικά του, η ηθική και εντιμότητα που τον διακρίνει και η ικανότητα, να συλλαμβάνει, να σχεδιάζει και να δρομολογεί τα έργα τα οποία αποτελούν μέρος των οραμάτων όλων των κατοίκων του Δήμου Χαλκιδέων. 

Για την παράταξη Παγώνη και το πρόγραμμα του δήλωσε: 

«1. Η Ομάδα-παράταξη θα είναι πολυσυλλεκτική αλλά και ελεγχόμενη, ανοιχτή δε, σε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του Δήμου χωρίς παρωπίδες όπου στον πυρήνα της, να ενθυλακώνονται αξίες του δημοκρατικού διαλόγου, τις ισοτιμίας και της ισότητας. 

2. Καμία συνεργασία με θιασώτες του αυταρχισμού. 

3. Δυνατότητα στους νέους να συμπορευτούν με τους μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους, συνδυάζοντας την νεανική ευρηματικότητα με της εμπειρία της παλιότερης γενιάς. 

4. Άνθρωποι από όλους τους επαγγελματικούς χώρους, στελέχη της αγοράς και επιστήμονες δίνοντας τον καλύτερο εαυτό στην κοινή προσπάθεια. 

5. Περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου Χαλκιδέων και απεγκλωβισμός από τη μιζέρια και το γκρίζο.».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA