«Κωλοτούμπα» και επίσημα! Ο Μπάκας κατέληξε στο συνδυασμό του Παγώνη! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Κωλοτούμπα» και επίσημα! Ο Μπάκας κατέληξε στο συνδυασμό του Παγώνη! (ΦΩΤΟ)

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του EviaZoom.gr που ήταν το πρώτο μέσο ενημέρωσης που έκανε λόγο για «κωλοτούμπα» στις 9 Φεβρουαρίου 2019 (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ)...

Σήμερα, Παρασκευή (15-02-2019) ολοκληρώθηκε και επίσημα η «κωλοτούμπα»  καθώς οι δύο πρώην «εχθροί» έδωσαν τελικά τα χέρια και θα κατέβουν μαζί στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 για τον Δήμο Χαλκιδέων.

Η πανηγυρική κοινή ανακοίνωση Παγώνη - Μπάκα: 

«Σήµερα κάνουµε µια νέα αρχή για το Δήµο Χαλκιδέων.
 
Ως υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες, ανταποκρινόµαστε στις απαιτήσεις των καιρών και του µέλλοντος.
 
Ø Επιλέγουµε την οδό του αλληλοσεβασµού, του διαλόγου, της συνεννόησης και της συναίνεσης.
 
Ø Αρνούµαστε την πολυδιάσπαση και τον κατακερµατισµό δυνάµεων, που επιφέρουν οι
εγωισµοί, οι αφορισµοί, οι περιχαρακώσεις και οι αποκλεισµοί, που λειτουργούν διχαστικά, εξυπηρετώντας τα στενά συµφέροντα ορισµένων.
 
Ø Επιδεικνύουµε το αίσθηµα ευθύνης στο οποίο προσκαλεί η πολιτική ταυτότητα και το θεσµικό
πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, µα κυρίως οι ανάγκες και τα ζητούµενα των πολιτών.
 
Ø Ξεπερνάµε τις όποιες αγκυλώσεις του παρελθόντος και ενεργοποιούµε τις δυνάµεις της ενότητας, της γνώσης και της εµπειρίας, του ήθους, της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας. Με αποφασιστικότητα, ξεκινήσαµε έναν ειλικρινή πολιτικό διάλογο ουσίας.
 
Επιβεβαιώσαµε την έντιµη στάση και την αλληλοεκτίµηση των δύο πλευρών, διαπιστώσαµε
συµφωνία αντιλήψεων σε σειρά ουσιωδών θεµάτων που αφορούν στα τρέχοντα προβλήµατα και την αναπτυξιακή προοπτική του Δήµου µας.
 
Και συνεχίζουµε.
 
Επεξεργαζόµαστε και προτείνουµε τις απαντήσεις – στο βαθµό που αναλογεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση-, διαµορφώνοντας τις απαιτούµενες δράσεις, για να κάνουµε πράξη τις επιδιώξεις και τις προσδοκίες της τοπικής µας κοινωνίας έτσι ώστε, τα βήµατα που έγιναν τα περασµένα χρόνια, να µετασχηµατιστούν σε άλµα.
 
Για έναν Δήµο, αδέσµευτο και ανεξάρτητο, που µαζί µε τους πολίτες, θα µάχεται δυναµικά και για τα θέµατα της καθηµερινότητας και για τα µεγάλα ζητήµατα των αναπλάσεων και των υποδοµών του τόπου µας.
 
Εξυπηρετούµε το συλλογικό όραµα.
 
Συνθέτουµε και συνενώνουµε δηµιουργικές δυνάµεις στη βάση µιας προγραµµατικής συµφωνίας και επιζητούµε το πολλαπλασιαστικό αποτέλεσµα για να πάµε το Δήµο Χαλκιδέων ακόµη πιο µπροστά.
 
Και αυτή η συµφωνία για τη συµπόρευσή µας στις προσεχείς δηµοτικές εκλογές, µε υποψήφιο Δήµαρχο Χαλκιδέων τον εν ενεργεία Δήµαρχο Χρήστο Δ. Παγώνη, αποτελεί συνεχή ανοικτή πρόσκληση προς όλους όσοι πιστεύουν στην ενεργή συµµετοχή και τη συλλογική δράση, ανεξάρτητα από πολιτικές προτιµήσεις και ιδεολογικές αφετηρίες».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA