Μακάβριο θέαμα στη Κάρυστο: 82χρονη βρέθηκε φαγωμένη από ζώα! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μακάβριο θέαμα στη Κάρυστο: 82χρονη βρέθηκε φαγωμένη από ζώα!

Τραγικό τέλος είχε μία 82χρονη γυναίκα από την Κάρυστο, η οποία είχε να δώσει σημεία ζωής εδώ και 20 ημέρες, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να την αναζητούν...

Ωστόσο κανείς δεν περίμενε το φρικιαστικό θέαμα που θα αντίκριζαν οι αστυνομικοί το απόγευμα της Δευτέρας (04-02-2019), μπαίνοντας στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας, στην περιοχή Λάλα Καρύστου.

Οι εικόνες έμοιαζαν βγαλμένες από ταινία θρίλερ. Με το που πάτησαν στην αυλή του σπιτιού, εντόπισαν δύο ανθρώπινα μέλη και συγκεκριμένα δύο πόδια, που βρίσκονταν σε προχωρημένη σήψη και ήταν ντυμένα με παντελόνι.

Κοντά βρέθηκαν δύο νεκρά πρόβατα και δέκα κοτόπουλα, ενώ στον ίδιο χώρο εντοπίστηκαν υποσιτισμένα άλλα τέσσερα πρόβατα και γύρω γύρω αρκετά αδέσποτα σκυλιά που φέρεται να τα τάιζε η ηλικιωμένη.

Αυτό που μένει να διαπιστωθεί από την εξέταση DNA, είναι αν όντως τα μέλη ανήκουν στην 82χρονη γυναίκα.

Οι αστυνομικοί όσο και αν έψαξαν δε βρήκαν το υπόλοιπο σώμα. Αυτό που πιθανολογείται, είναι η ηλικιωμένη να πέθανε από παθολογικά αίτια και στη συνέχεια να έγινε βορά των σαρκοβόρων ζώων.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από 41χρονο, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ νοίκιαζε σε άλλη περιοχή κάποιο χώρο της 82χρονης και δεν την έβρισκε στο τηλέφωνο.

Περισσότερα στοιχεία στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν οι εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Καρύστου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA