Πλημμύρες Χαλκίδα: Υποψήφιος σύμβουλος έκανε «προεκλογική διαφήμιση» on camera στην Έλενα Βάκα - «Δεν ενδιαφέρουν τα δημοτικά τώρα...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πλημμύρες Χαλκίδα: Υποψήφιος σύμβουλος έκανε «προεκλογική διαφήμιση» on camera στην Έλενα Βάκα - «Δεν ενδιαφέρουν τα δημοτικά τώρα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Θέμα και στη πρωϊνή εκπομπή του OPEN TV που παρουσιάζουν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Γιάννης Σαραντάκος έγιναν οι καταστροφές στις περιοχές της Χαλκίδας που έχουν πλημμυρίσει εδώ και μέρες από όμβρια ύδατα...

Μάλιστα επισημάνθηκε και το γεγονός ότι ο Δήμος Χαλκιδέων προσπαθεί με μία αντλία να αδειάσει όλα αυτά τα νερά, όπως έχουμε προαναφέρει από χθες (δείτε ΕΔΩ).

Παράλληλα στην εκπομπή εμφανίστηκε κάτοικος που δήλωσε ότι είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με την πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ και υποψήφια δήμαρχο Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, δηλώνοντας αρχικά: «Τα έχουν εγκαταλείψει. Η δημοτική αρχή ολιγώρησε και προσπαθεί με μία αντλία να απαντλήσουν όλη αυτή τη λίμνη που βλέπετε από πίσω», τονίζοντας στη συνέχεια: «Επειδή πρέπει να σας πω ότι είμαι και υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με την Έλενα Βάκα  με τον συνδυασμό "Αλλάζουμε 2019", υπάρχουν οι λύσεις μπορούν να μπουν να τις δουν στο διαδίκτυο...», με τον ρεπόρτερ να τον διακόπτει λέγοντας: «Αυτό που ενδιαφέρει τώρα δεν είναι τα δημοτικά...». Στη συνέχεια ανέφερε τις «λύσεις» που προτείνει ο συνδυασμός μετά από ερώτημα του παρουσιαστή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA