Εκλογές 2019 - «Stoiximan.gr»: Πέφτει πολύ χρήμα! Ποιοι προηγούνται από την Εύβοια, όλες οι αποδόσεις! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές 2019 - «Stoiximan.gr»: Πέφτει πολύ χρήμα! Ποιοι προηγούνται από την Εύβοια, όλες οι αποδόσεις!

Η γνωστή ιστοσελίδα «Stoiximan.gr» δεν μένει εκτός εκλογικού «πυρετού» και προσφέρει επιλογές στοιχηματισμού για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές του 2019...

Όπως και στους αγώνες, έτσι και εδώ, υπάρχουν τα φαβορί και τα αουτσάιντερ σύμφωνα με τους  αρμόδιους υπευθύνους της ιστοσελίδας που βγάζουν τις αποδόσεις ανά υποψήφιο.

Σε κάποιους δήμους και περιφέρειες προσφέρονται πολύ χαμηλές αποδόσεις στα φαβορί με 1.08, όπως στους Δήμους Αθηναίων (Μπακογιάννη) και στο Βόλο (Αχιλλέα Μπέο).

Αντίθετα, δεν συμβαίνει το ίδιο στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο Δήμο Χαλκιδέων και στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου όπου η κατάσταση παραμένει ρευστή (άσχετα αν οι πληροφορίες ειδικά για την Στερεά Ελλάδα λένε άλλα) και οι αποδόσεις είναι κοντά στο 2.00 για αρκετούς μονομάχους.

Βέβαια οι αποδόσεις μέχρι τις 26 Μαϊου θα αλλάζουν συνεχώς.

Σημειώνεται, ότι από την Εύβοια έχουν συμπεριληφθεί από την «Stoiximan.gr» μόνο οι Δήμοι Χαλκιδέων και Κύμης - Αλιβερίου, αλλά και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Πάμε να δούμε τις αποδόσεις που είναι αυτή τη στιγμή σε ισχύ

Στο Δήμο Χαλκιδέων η «Stoiximan.gr» δίνει φαβορί (αυτή τη στιγμή) τους Χρήστο Παγώνη και Βασίλη Καθαροσπόρη προσφέροντας την πιο χαμηλή απόδοση 2.40 στον καθένα. Ακολουθεί η Έλενα Βάκα με 3.80, ο Τάσος Καλαθέρης με 25.00 και η Ελένη Μιτζιφίρη με 50.00.

Στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου η «Stoiximan.gr» δίνει φαβορί (αυτή τη στιγμή) τους Θανάση Μπουραντά και Δημήτρη Θωμά με απόδοση 1.75 και 2.00 αντίστοιχα. Ακολουθεί ο Κώστας Κέκης με 50.00 και η Βασιλική Παππά με 100.00
 

Στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η «Stoiximan.gr» δίνει φαβορί (αυτή τη στιγμή) τους Φάνη Σπανό και Απόστολο Γκλέτσο με απόδοση 1.85 και 1.95 αντίστοιχα. Ακολουθεί ο Δημήτρης Αναγνωστάκης με 20.00, η Κατερίνα Μπατζελή με 30.00 και ο Κώστας Μπασδέκης με 50.00.
 

Μπορείτε να ποντάρετε ΕΔΩ και καλά κέρδη...

Οι αποδόσεις σε άλλους Δήμους και Περιφέρειες της χώρας:
 


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA