Ξύπνησαν άσχημες μνήμες στην Έξω Παναγίτσα: 30χρονος είχε κάνει όπισθεν και σκότωσε την 31χρονη έγκυο αρραβωνιαστικιά του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ξύπνησαν άσχημες μνήμες στην Έξω Παναγίτσα: 30χρονος είχε κάνει όπισθεν και σκότωσε την 31χρονη έγκυο αρραβωνιαστικιά του! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η τραγωδία στη Χαλκίδα με την 79χρονη Αφροδίτη Χονδρογιάννη που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του γιου της, ξύπνησε άσχημες μνήμες στην 'Έξω Παναγίτσα, καθώς με τον ίδιο τρόπο είχε «φύγει» από τη ζωή, πριν 1,5 χρόνο, η 31χρονη Μαρία Παπαϊωάννου, η οποία μάλιστα ήταν 6 μηνών έγκυος...

Το ημερολόγιο έγραφε 6 Αυγούστου 2017. Το τραγικό συμβάν έγινε μεσημεριανές ώρες στη πυλωτή του σπιτιού που διέμενε η 31χρονη με τον 30χρονο Χαλκιδέο αρραβωνιαστικό της, στην οδό Μέντας, στη περιοχή της Έξω Παναγίτσας. (Δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ τα σχετικά ρεπορτάζ του EviaZoom.gr)

Ο 30χρονος έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο αλλά δεν την είδε που καθόταν στη καρέκλα πίσω από το μοιραίο όχημα, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την σκοτώσει.
Η πυλωτή που συνέβη το τραγικό ατύχημα...

Μετά την τραγωδία έγινε γνωστό ότι ο 30χρονος δεν ήξερε να οδηγεί και πάτησε απότομα το γκάζι με αποτέλεσμα να σκοτώσει την 31χρονη αρραβωνιαστικιά του.
 
ΒΙΝΤΕΟ
Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του μήνα επρόκειτο να παντρευτούν με πολιτικό γάμο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA