Καταδικάστηκαν και στο Εφετείο οι ληστές του κομμωτή Πάνου Καλλίτση - 10 χρόνια φυλάκιση στον αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καταδικάστηκαν και στο Εφετείο οι ληστές του κομμωτή Πάνου Καλλίτση - 10 χρόνια φυλάκιση στον αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στον 42χρονο βασικό κατηγορούμενο της επίθεσης σε βάρος του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση και της πρώην συζύγου του Έλενας Χριστοπούλου... 

Με απόφασή του επέβαλε στον συγκεκριμένο κατηγορούμενο 41 χρόνια κάθειρξη, χωρίς μάλιστα να συγχωνεύσει την ποινή του. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 42χρονο για δυο απόπειρες ανθρωποκτονιών, απόπειρα ληστείας και οπλοχρησία. Και μπορεί η ποινή του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου να ήταν χαμηλότερη για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο, – σε πρώτο βαθμό του είχε επιβληθεί κάθειρξη 53 ετών –, πλην όμως το «ψαλίδισμα» της πρωτόδικης πολυετούς κάθειρξης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο δεν αλλάζει και πολλά και πράγματα για τον ίδιο, καθώς πραγματικά εκτιτέα είναι τα 25 έτη.
Καταδικάστηκε επίσης και ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχε στη ληστεία, ωστόσο με πολύ χαμηλότερη ποινή. Σε πρώτο βαθμό ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών, αλλά στο Εφετείο καταδικάστηκε τελικά σε 10 χρόνια κάθειρξη.
Σε ό,τι αφορά στον τρίτο κατηγορούμενο της υπόθεσης, Ιρακινής καταγωγής το δικαστήριο του επέβαλλε κατά συγχώνευση 14 χρόνια κάθειρξη για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ληστείας. Ακόμη, στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε η παρεπόμενη ποινή της απέλασης από τη χώρα μετά την έκτιση της ποινής του. Σε πρώτο βαθμό ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 18 ετών.

Με πληροφορίες και από το ProtoThema

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA