«Μαφία Φυλακών»: Λυκουρέζος και Κούγιας ανέλαβαν συνήγοροι του προφυλακισμένου δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Μαφία Φυλακών»: Λυκουρέζος και Κούγιας ανέλαβαν συνήγοροι του προφυλακισμένου δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου!

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου βρέθηκε την Τετάρτη (03-04-2019) ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος, ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών» (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ)...

Το δικαστήριο διέταξε την μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Εφετείο, μετά την παραίτηση του δικηγόρου που τον εκπροσωπούσε, Θεόδωρου Παναγόπουλου, και προκειμένου ο ίδιος να δηλώσει αν θα παρασταθεί ως πολιτική αγωγή στη δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του τον Νοέμβριο του 2014 και με ποιον συνήγορο.

Ερωτηθείς από την πρόεδρο ο Γιώργος Αντωνόπουλος είπε ότι θα παρασταθεί ως πολιτική αγωγή και πως διορίζει ως νομικούς του παραστάτες τους Αλέξη Κούγια και Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Οι δικηγόροι του στη συνέχεια ζήτησαν αναβολή ώστε να ενημερωθούν και επί της ογκωδέστατης δικογραφίας που αφορά στη μαφία των φυλακών λόγω συνάφειας των δύο υποθέσεων.

Αντίθετα, η υπεράσπιση του Αριστείδη Φλώρου που κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας του Γ. Αντωνόπουλου (κατηγορία την οποία αρνήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου) δια του συνηγόρου του Τ. Μιχαλόλια, ζήτησε διακοπή. 

Όπως σημείωσε ο Τάκης Μιχαλόλιας, ο εντολέας του μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για την μαφία των φυλακών έχει κάθε λόγο να επιθυμεί την γρήγορη εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι δικαστές τελικώς αποφάσισαν τη διακοπή της δίκης για τις 11 Απριλίου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA