«Μαφία φυλακών»: Προφυλακίστηκε και ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος - Εμπλέκει τον Φλώρο που αποφυλακίστηκε παράνομα στη Χαλκίδα! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

«Μαφία φυλακών»: Προφυλακίστηκε και ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος - Εμπλέκει τον Φλώρο που αποφυλακίστηκε παράνομα στη Χαλκίδα! (ΦΩΤΟ)

Μετά την δικηγόρο Χρύσα Κιουμουρτζή (δείτε ΕΔΩ) στη φυλακή οδηγείται και ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνόπουλος, οποίος κατηγορείται για εγκληματική οργάνωση στο πλαίσιο της υπόθεσης της «μαφίας των φυλακών»...

Ο γνωστός δικηγόρος της Αθήνας κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον Εφέτη Ανακριτή Αθηνών, αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας. 

Εμπλέκει τον Αριστείδη Φλώρο που αποφυλακίστηκε παράνομα από τους Δικαστικούς Λειτουργούς της Χαλκίδας

Κατά τη μαραθώνια ομολογία του Γιώργου Αντωνόπουλου, ο κατηγορούμενος δικηγόρος με πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε στον ανακριτή αναφέρει πως δεν θα μπορούσε να είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, μέλη της οποίας - όπως φέρεται να λέει - είχαν αποπειραθεί να τον δολοφονήσουν έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη (σ.σ.: το 2014 - Για την απόπειρα ανθρωποκτονίας καταδικάστηκαν ως αυτουργοί Αλβανοί υπήκοοι καθώς και ο επιχειρηματίας Άρης Φλώρος ως εντολέας της εγκληματικής ενέργειας). Μάλιστα, εξαπολύει τα πυρά του στον Α. Φλώρο, αναφέροντας πως είναι ο «συνδετικός κρίκος» της απόπειρας δολοφονίας του και της υπόθεσης δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. 

Φέρεται, ωστόσο, να παραδέχεται τις επαφές του (συνομιλίες και καταβολή χρημάτων) με τον φερόμενο ως αρχηγό της «Μαφίας των φυλακών» Κλοντιάν Λεκοτσάι, υποστηρίζοντας, όμως πως αυτές ήταν εν γνώσει της αστυνομίας και γίνονταν από την πλευρά του επειδή ένιωθε φόβο.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο Γ. Αντωνόπουλος φέρεται να κατέθεσε δια του υπομνήματός του στον ανακριτή: «Είναι προφανές ότι όλες οι ανωτέρω εξελίξεις γύρω από τις ποινικές υποθέσεις, συνδετικός κρίκος των οποίων είναι ο Αρ. Φλώρος, δηλαδή ο καταδικασθείς ηθικός αυτουργός της εις βάρος μου δολοφονικής επιθέσεως, μόνο συμπτώσεις δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, με κορύφωση όλων τη σύλληψή μου, η οποία προέκυψε από μεθοδεύσεις και την προσπάθεια του επί πολλά έτη επίδοξου δολοφόνου μου Αρ. Φλώρου, να με εμπλέξει, στα κυκλώματα, στα οποία ο ίδιος απευθύνθηκε για να επιτύχει την εξόντωσή μου, ώστε να ελαφρύνει τη δική του θέση και απομακρύνοντας με να ελπίζει στην απαλλαγή του τουλάχιστον από την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στην εναντίον μου απόπειρα δολοφονίας» φέρεται να τονίζει στο υπόμνημά του.

«Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι όλο αυτό το εγχείρημα λαμβάνει χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή, κατά την οποία ο Αρ. Φλώρος κινδυνεύει να καταδικαστεί τελεσίδικα για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης σε βάρος του ΛΑΓΗΕ ΑΕ και της εις βάρος μου δολοφονικής επίθεσης, ενώ μάλιστα βρίσκεται και σε εξέλιξη η δίκη για τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου, την οποία ο ίδιος και ο συνήγορός του προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν ως μέσο υπεράσπισής του στις εν εξελίξει ποινικές δίκες, στις οποίες αντιμετωπίζει βαριές ποινές», φέρεται να αναφέρει, τονίζοντας ότι μια απλή χρονολογική επισκόπηση των γεγονότων αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του».

Σχετικά με τις συνομιλίες του με τον Αλβανό κακοποιό Κλ. Λεκοτσάι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος δικηγόρος αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ξεκίνησε να συνομιλεί μαζί του από τα μέσα Ιανουαρίου του 2015, προκειμένου να λάβει πληροφορίες για τα πρόσωπα που κρύβοταν πίσω από την απόπειρα ανθρωποκτονίας του.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA