Νέα «κωλοτούμπα»! Αναίρεσε τις δηλώσεις της η Λίλιαν Ζλακώνη - Υποψήφια ξανά με τον Καθαροσπόρη! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα «κωλοτούμπα»! Αναίρεσε τις δηλώσεις της η Λίλιαν Ζλακώνη - Υποψήφια ξανά με τον Καθαροσπόρη! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αγκαλιές και φιλιά με τον Καθαροσπόρη η Λίλιαν Ζλακώνη, η οποία αναίρεσε ότι είχε δηλώσει, προ μηνών, σε βίντεο που είχε καταγράψει το EviaZoom.gr...

Η πρώην πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ παραιτήθηκε χθες από δημοτική σύμβουλος και σήμερα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της με τον Βασίλη Καθαροσπόρη. 

Η ανακοίνωση:

«Λίλιαν Ζλακώνη: Υποψήφια με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ

Την υποψηφιότητα της με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ στο πλευρό του Βασίλη Καθαροσπόρη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε σήμερα η Λίλιαν Ζλακώνη».

Λίλιαν Ζλακώνη σε πολίτη: «Εγώ τελείωσα! Δεν ξανακατεβαίνω υποψήφια!»

 Καρέ - καρέ ο διάλογος της Λίλιαν Ζλακώνη με έναν πολίτη το απόγευμα της Παρασκευής (14-12-2018) στο κέντρο της Χαλκίδας.

«Εγώ τελείωσα. Μεγάλωσα. Το είπα και στο δημοτικό συμβούλιο δεν ξανακατεβαίνω. Τελείωσε. Με τον δήμο θα τελειώσω την θητεία μου και καλή επιτυχία να έχουν όλοι. Δεν λέω ότι δεν θα στεναχωρηθώ, αλλά είναι απόφαση να μην ξαναασχοληθώ, πρέπει να μαγειρέψω και τον άντρα μου που με στερήθηκε τόσα χρόνια...»

Υπενθυμίζεται πάντως ότι πριν 1,5 μήνα η Λίλιαν Ζλακώνη έχασε και τον σύζυγο της.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA