Serial killer στην Κύπρο: Ομολόγησε 7 δολοφονίες ο 35χρονος λοχαγός! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Serial killer στην Κύπρο: Ομολόγησε 7 δολοφονίες ο 35χρονος λοχαγός! (ΦΩΤΟ)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 35χρονου serial killer της Κύπρου...

Οι αρχές της Κύπρου βρίσκονται πολύ κοντά στη διαλεύκανση της συγκλονιστικής υπόθεσης δολοφονιών, μετά την κυνική ομολογία του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς ότι σκότωσε συνολικά επτά γυναίκες, ανάμεσα τους και δυο ανήλικα παιδιά. Αστυνομία και Πυροσβεστική εστιάζουν σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία υπέδειξε ο ίδιος ως τους χώρους που πέταξε τα πτώματα.

Ο 35χρονος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση για υποθέσεις απαγωγής και φόνου εκ προμελέτης οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο ενέκρινε την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του υπόπτου για άλλες οκτώ μέρες, όπως είχαν αιτηθεί οι ανακριτές της αστυνομίας στη σημερινή δικαστική διαδικασία.

Σήμερα, αποκαλύφθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου ότι ο 35χρονος, – καθ’ ομολογίαν –, κατά συρροή δολοφόνος, ομολογεί τα φρικιαστικά του εγκλήματα σε ιδιόχειρες καταθέσεις.

Μάλιστα στις εν λόγω σημειώσεις του, που «ψάρευε» τα θύματά του με το ψευδώνυμο «Ορέστης», κατονομάζει το θύμα που πέταξε σε λάκκο στην Ορούντα. Η άτυχη γυναίκα είναι η Κάτχα Ανού από το Νεπάλ. 
Ο λοχαγός και ορισμένα από τα θύματα του...

Να σημειωθεί ότι και κατά τη σημερινή δικαστική διαδικασία, ο 35χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαιοσύνης χωρίς την εκπροσώπηση συνηγόρου υπεράσπισης. Ο 35χρονος, την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου για το φόνο της Mary Rose, είχε εκπροσωπηθεί από δικηγόρο, ο οποίος όμως λίγες ώρες μετά αποσύρθηκε. Έκτοτε, παραμένει και παρουσιάζεται ενώπιον της Δικαιοσύνης χωρίς την εκπροσώπηση δικηγόρου.

Ο Ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς επανασυνελήφθη χθες (26/4) δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τρεις νέες υποθέσεις φόνων εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό το φόνο.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι «τα αποτελέσματα της έως τώρα πορείας των ανακρίσεων και ερευνών δείχνουν ότι οδηγούμαστε προς διαλεύκανση των υποθέσεων». Ωστόσο, πρόσθεσε, «υπολείπεται ακόμα τεράστιος όγκος ανακριτικού έργου λόγω ακριβώς της πολυπλοκότητας των υποθέσεων».

Δύο βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη

Κατά τη σημερινή επιχείριση για τον εντοπισμό των πτωμάτων που ο 35χρονος ομολόγησε ότι έριξε στο νερό μέσα σε βαλίτσες, εντοπίστηκαν από ρομποτική κάμερα τελικά δύο βαλίτσες στον βυθό της Κόκκινης Λίμνης .

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κατά τη σημερινή επιχείρηση, βρέθηκαν δύο αντικείμενα τα οποία ομοιάζουν με αυτά που αναζητούνταν. Ο ίδιος είπε ότι τα μέλη της ΕΜΑΚ σηματοδότησαν τα σημεία όπου βρέθηκαν τα αντικείμενα έτσι ώστε αύριο, Κυριακή, γύρω στις 10:00 να αρχίσει η διαδικασία ανάσυρσης προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον πρόκειται για τις βαλίτσες όπου ο άνδρας υποστηρίζει ότι τοποθέτησε τα πτώματα.

Επίσης, ο 35χρονος serial killer υπέδειξε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (25/4) τη σορό της άτυχης Κάτχα Ανού από το Νεπάλ, σε πεδίο βολής εντός της κοινότητας Ορούντας.

Το έβδομο θύμα είναι άτυχη κορούλα της Mary Rose, η 6χρονη Sierra, η οποία αναζητείται εδώ και μέρες εντός της λίμνης του Ξυλιάτου.

Η εγκληματική δράση του 35χρονου, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φέρεται να άρχισε από το 2016. Τα πρώτα του θύματα χρονικά ήταν η Livia Florentina Bunea 36 ετών και η 8χρονη κόρη της, Elena Natalia Bunea από την Ρουμανία.
 
Πληροφορίες: sigmalive.com

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA