Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων: Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της «ΚΑΠΑ Research» - Ποιος προηγείται! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εκλογές Δήμος Χαλκιδέων: Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της «ΚΑΠΑ Research» - Ποιος προηγείται! (ΦΩΤΟ)

Η δημοσκόπηση της «ΚΑΠΑ Research», που δημοσιεύτηκε και σε Αθηναϊκές εφημερίδες, διενεργήθηκε το διάστημα 13-15 Μαΐου 2019, σε δείγμα 783 δημοτών του Δήμου Χαλκιδέων που ερωτήθηκαν μέσω τηλεφώνου...

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείχνουν να προηγείται ο συνδυασμός «Χαλκίδα Ζωντανή Πόλη - Όμορφη Πόλη», των Χρήστου Παγώνη και Γιάννη Μπάκα.

Ειδικότερα, ως προς την πρόθεση ψήφου (εκλογική επιρροή) οι ερωτηθέντες δίνουν τα εξής ποσοστά στους υποψήφιους δημάρχους:

Παγώνης Χρήστος 25%
Βάκα Ελένη 23%
Καθαροσπόρης Βασίλειος 16%
Μιτζιφίρη Ελένη 6%
Καλαθέρης Αναστάσιος 6%
Τζαβάρας Ιωάννης 5%
Λευκό/Άκυρο 3%
Δεν θα ψήφιζα 3%
Δεν έχω αποφασίσει 11%
Δεν απαντώ 2% 

Θετικές γνώμες

Ο Χρήστος Παγώνης έρχεται πρώτος επίσης σε θετικές γνώμες, ενώ συγκεντρώνει τις λιγότερες αρνητικές γνώμες από τους ανθυποψηφίους του.
 
Ειδικότερα, το 57% εκφράζει θετική και μάλλον θετική γνώμη για τον Χ. Παγώνη και μόλις το 13% αρνητική και μάλλον αρνητική.
 
Η δεύτερη Ελένη Βάκα έχει ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό αρνητικών και μάλλον αρνητικών γνωμών, της τάξης του 44% έναντι ποσοστού 53% όσων εκφράζουν θετική ή μάλλον θετική γνώμη.
 
Ο τρίτος στην κατάταξη, Βασίλης Καθαροσπόρης έχει επίσης υψηλό «ισοζύγιο» θετικών γνωμών (40%) έναντι 36% που εξέφρασαν αρνητική ή μάλλον αρνητική γνώμη. 

Τα προβλήματα της καθημερινότητας

Τα σημαντικότερα προβλήματα που εντοπίζουν στην καθημερινότητά τους οι πολίτες της Χαλκίδας είναι η καθαριότητα, το οδικό δίκτυο (ποιότητα των δρόμων - λακκούβες κλπ.) και η ύδρευση – αποχέτευση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA