Συνέντευξη Γκλέτσου: «Αυτά θα κάνω στην Εύβοια την επόμενη μέρα των εκλογών! Ευχαριστώ τον Μητσοτάκη γιατί είναι φανερογκλετσικός!» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Συνέντευξη Γκλέτσου: «Αυτά θα κάνω στην Εύβοια την επόμενη μέρα των εκλογών! Ευχαριστώ τον Μητσοτάκη γιατί είναι φανερογκλετσικός!» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θα ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον κ. Μητσοτάκη γιατί δεν είναι κρυπτογκλετσικός, είναι φανερογκλετσικός πλέον με αυτά που κάνει, θα εξηγήσω μετά τις εκλογές γιατί τον ευχαριστώ αυτή την στιγμή...»

Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ παραχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.

Το μεγαλύτερο μέρος των δηλώσεων του είχε να κάνει με την Εύβοια, τονίζοντας αρχικά ότι την επόμενη ημέρα θα ανοίξει χωρίς λεφτά το σπίτι του Παπανικολάου στη Κύμη, το οποίο είναι κλειστό.

«Η Εύβοια είναι το πιο τουριστικό μας σημείο στη Περιφέρεια, είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά του κόσμου και αυτή τη στιγμή όλο της το οδικό δίκτυο είναι βομβαρδισμένο, είναι μόλις λίγο πριν φύγουν οι Γερμανοί. Υπάρχει πινακίδα στις Ροβιές που λέει "περνάτε με δική σας ευθύνη", δεν μπορεί να έχεις τουρισμό κύριοι...»

Σε σχέση με τις ευρωεκλογές είπε ότι θα τις κερδίσει η Νέα Δημοκρατία, ωστόσο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Μητσοτάκης, δυστυχώς, δυστυχέστατα για την Ελλάδα, είναι άσσος στα αυτογκόλ. Ας δει η Νέα Δημοκρατία πως θα πάει στις εκλογές...»

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA