Ανακοίνωση με αιχμές από την Έλενα Βάκα: «Εμείς επιλέξαμε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα μακριά από χτυπήματα κάτω από τη μέση και λασπολογίες» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ανακοίνωση με αιχμές από την Έλενα Βάκα: «Εμείς επιλέξαμε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα μακριά από χτυπήματα κάτω από τη μέση και λασπολογίες»

Η ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr αναφέρει τα εξής:

«Θέμα: Μήνυμα της υποψήφιας Δημάρχου Δήμου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα για την εκλογική αναμέτρηση της 2ας Ιουνίου

Στις 26 Μαΐου δώσατε το «πράσινο φως» για αλλαγή νοοτροπίας και διαμόρφωση νέας ταυτότητας για την πόλη. Εμείς, επιλέξαμε έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα μακριά από «χτυπήματα κάτω από τη μέση» και λασπολογίες.
 
Προχωράμε με εντιμότητα, καθαρότητα, σεβόμενοι εσάς και μόνο εσάς, που μας φέρατε στην πρώτη θέση την περασμένη Κυριακή. Στις 2 Ιουνίου επιλέγετε εκείνον που μπορεί να αλλάξει το Δήμο Χαλκιδέων με σχέδιο και πρόγραμμα. 

Επιλέγετε το πρόσωπο που θεωρείτε ότι μπορεί να ηγηθεί μιας πραγματικής αλλαγής για τη Χαλκίδα, την Ανθηδώνα, την Αρτάκη, την Αυλίδα, το Ληλάντιο.
 
Αλλά και εκείνον που θα σταθεί δίπλα σας, χωρίς αλαζονεία και χωρίς αποκλεισμούς. 

Ο συνδυασμός  «Αλλάζουμε» είστε εσείς. Και ο Δήμος Χαλκιδέων είστε εσείς. Εσείς έχετε τη δύναμη στα χέρια σας και μαζί προχωράμε πλέον για την τελική νίκη. Όλοι μαζί, Αλλάζουμε».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA