«Καταπέλτης» ο Γκλέτσος για Σπανό: «Εδώ δεν έχει τα κότσια να κάνουμε δημόσιο διάλογο, θα πάει να μιλήσει σε Υπουργό και να διεκδικήσει»; (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Καταπέλτης» ο Γκλέτσος για Σπανό: «Εδώ δεν έχει τα κότσια να κάνουμε δημόσιο διάλογο, θα πάει να μιλήσει σε Υπουργό και να διεκδικήσει»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Χειμμαρώδης ήταν ο λόγος του Απόστολου Γκλέτσου στη τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή (31-05-2019) στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Φάνη Σπανό για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας...

Νωρίτερα επίσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε δώσει συνέντευξη Τύπου και στη Λαμία, η οποία ήταν η μοναδική που παραχώρησε στη Στερεά Ελλάδα την προεκλογική εβδομάδα που μας πέρασε. 

Ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε, μεταξύ άλλων, στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

«Χρειάζεται ένας Περιφερειάρχης που να μην είναι υποβασταζόμενος από κάποιους ανθρώπους, από κάποιους που έχουν πολιτική ιδιοτέλεια. Θέλουμε Περιφερειάρχη, ζητάμε Περιφερειάρχη, έναν άνθρωπο που μέσα στα θεσμικά πλαίσια του νόμου να μπορεί να διεκδικεί με όποια κυβέρνηση, είτε της ΝΔ, είτε του ΣΥΡΙΖΑ, να μπορεί να το κάνει.

Ένας άνθρωπος που δεν έρχεται σε έναν δημόσιο διάλογο να δούμε πως σκέφτεται να κυβερνήσει. Αυτός ο άνθρωπος καταψηφίστηκε από το 61% απέναντι στο 39% το οποίο θα το χάσει και αυτό την Κυριακή. Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. 

Έχουμε ένα ποσοστό 61% που καταψήφισε αυτούς που έφεραν την Περιφέρεια σε αυτή τη θέση και υποβαστάζουν έναν άνθρωπο ο οποίος πραγματικά δεν έχει κανένα προσόν.

Να σας φέρω ένα παράδειγμα με κυβέρνηση της ΝΔ. Ο κ.Σπανός δεν έχει τα προσόντα να βγει μπροστά σε έναν Yπουργό να διεκδικήσει όταν δεν έρχεται να κάνει έναν διάλογο με τον ανθυποψήφιο του, δεν έχει τα κότσια να κάνει έναν διάλογο, δεν μπορεί να βγει στον κόσμο να μιλήσει, θα πάει να μιλήσει σε Υπουργό και να διεκδικήσει όταν αυτός ο Υπουργός θα του πει "μην μιλάς εμείς σε βγάλαμε;"; Φανταστείτε δε αυτός ο Υπουργός να μην είναι της κυβερνήσεως της ΝΔ και να είναι μια άλλης κυβέρνησης ή μιας συγκυβέρνησης ή οποιασδήποτε κυβέρνησης.

Μπορεί να κέρδισε ένα κόμμα αλλά δεν κέρδισε η Στερεά Ελλάδα. Δεν θα επηρεάσει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών σε επίπεδο αυτοδιοικητικό».

Πως θα λειτουργεί ως Περιφερειάρχης

«Λόγω του Νόμου θα μιλάμε με όλους αλα καρτ. Κάθε τι που έρχεται, κάποιο θέμα που έρχεται θα το συζητάμε αν ψηφίζουμε ή αν δεν ψηφίζουμε. Ακόμα και ο κ. Σπανός θα καλείται να μας πει αν θέλει να φτιάξουμε τον δρόμο στην Εύβοια που είναι βομβαρδισμένο τοπίο και επί πέντε χρόνια δεν έκανε τίποτα παρά μόνο 2 χιλιόμετρα διαπλάτυνση; Αν δεν θέλει και το καταψηφίζει καλώς, αν θέλει πάμε παρακάτω».
 
Ο Απόστολος Γκλέτσος νωρίτερα είχε αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου στη Λαμία:

«Την Κυριακή θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει. Πού θα πάει ο κύριος Σπανός υποβασταζόμενος από τον Μπακογιάννη και τον Μητσοτάκη. Φάνη παιδί μου πώς μπορείς να διοικήσεις την επόμενη μέρα;».

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤ1

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA