Δικαστήρια Χαλκίδας: «Βροχή» ενστάσεων από υποψήφιους για την σταυροδοσία που ανακοίνωσε το Πρωτοδικείο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικαστήρια Χαλκίδας: «Βροχή» ενστάσεων από υποψήφιους για την σταυροδοσία που ανακοίνωσε το Πρωτοδικείο!

Αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, που δεν εκλέχθηκαν για λίγους ψήφους, «παρέλασαν» την Τετάρτη (05-06-2019) στα Δικαστήρια Χαλκίδας για να υποβάλλουν ενστάσεις και αιτήσεις για επανακαταμέτρηση ψήφων, παρουσία μάλιστα δικών τους ανθρώπων...

Οι αιτήσεις και οι ενστάσεις στρέφονται κατά των αποτελεσμάτων σχετικά με την σταυροδοσία που ανακοίνωσε το Πρωτοδικείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αιτήσεις ξεπερνούν, μέχρι στιγμής, τις 10 από το Δήμο Χαλκιδέων. Επίσης 3 υποψήφιοι από το Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, 2 υποψήφιοι από το Δήμο Κύμης - Αλιβερίου, 3 υποψήφιοι από το Δήμο Καρύστου, 3 υποψήφιοι από το Δήμο Σκύρου, 3 υποψήφιοι από το Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων, και ένας υποψήφιος από το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού. Η προθεσμία λήγει την Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι και να δικαιωθούν στην επανακαταμέτρηση οι υποψήφιοι θα πρέπει να ακολουθήσει η εκδίκαση της ένστασης στο εκλογοδικείο όπου την τελική απόφαση θα πάρει ο αρμόδιος Δικαστής.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA