Έκρηξη ΑΤΜ στη Χαλκίδα: Με αυτό το κλεμμένο αυτοκίνητο διέφυγαν οι ληστές - Του έβαλαν φωτιά και το έκαναν στάχτη - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Έκρηξη ΑΤΜ στη Χαλκίδα: Με αυτό το κλεμμένο αυτοκίνητο διέφυγαν οι ληστές - Του έβαλαν φωτιά και το έκαναν στάχτη - Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Άγνωστοι έσπειραν τον πανικό στη Χαλκίδα τα ξημερώματα της Δευτέρας (17-06-2019) - Αποκλειστικές εικόνες και δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα στο EviaZoom.gr... 

Ήταν περίπου στις 5:00 το πρωί όταν οι δράστες μετέβησαν στο super market «Κρητικός», στη Κάνηθο και με τη γνωστή μέθοδο διοχέτευσης αερίου προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ της Alpha Bank που βρίσκεται εγκατεστημένο στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης, χωρίς ωστόσο, να καταφέρουν να αρπάξουν τις κασετίνες με τα χρήματα. 
Λίγη ώρα μετά, εντοπίστηκε να φλέγεται στη κατοικημένη περιοχή «Ροδιές» ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας «Opel Corsa» που ανήκει σε 36χρονο, ονόματι Χρήστο Μαυρομμάτη, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, είχε κλαπεί από τη περιοχή Αγία Μαρίνα Χαλκίδας το βράδυ της Κυριακής (16-06-2019) και το χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν μετά την έκρηξη στο ΑΤΜ. 
Κάτοικοι που αντιλήφθηκαν την φωτιά ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έσπευσε στο σημείο και για 20 λεπτά προσπαθούσε να σβήσει την πυρκαγιά πριν επεκταθεί σε διπλανούς χώρους.
Στο EviaZoom.gr μίλησε αποκλειστικά ο κάτοικος της περιοχής, Γιώργος Κόφφας, ο οποίος τόνισε: «Με το που κάηκε το αυτοκίνητο που πήγαν να κάνουν τη ληστεία, τους περίμενε άλλο όχημα και φύγανε από αυτό το σημείο...» «Κατά τις 5 παρά ήταν που ακούστηκαν κάτι κρότοι. Ξύπνησε η γειτονιά, ήρθε η αστυνομία, η πυροσβεστική, βγήκαμε εδώ πέρα και μας είπαν και τι συνέβη με το ΑΤΜ», ανέφερε. 

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας και σύμφωνα με πληροφορίες οι -μέχρι τώρα- έρευνες δεν έχουν οδηγήσει πουθενά.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA