Τέλος ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ, φεύγει για Σαουδική Αραβία! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τέλος ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ, φεύγει για Σαουδική Αραβία!

Παρελθόν για τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου, καθώς αποδέχτηκε την πρόταση που του κατατέθηκε από τη Σαουδική Αραβία...

Η πρόταση κάλυπτε και το ποσό της ρήτρας που υπάρχει από τον «Δικέφαλο» και αγγίζει τα δύο εκατ. ευρώ δεδομένου πως οι δύο πλευρές δεσμεύονται με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2020. Ο Λουτσέσκου ενημέρωσε ήδη τους ποδοσφαιριστές, ενώ η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή.

Λίγη ώρα πριν από την απογευματινή (28/6) προπόνηση ο Ρουμάνος τεχνικός συναντήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη, με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο του «Δικεφάλου του Βορρά» να συζητά με τον Λουτσέσκου τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν, και τον τελευταίο να μη δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει την απόφαση της αποδοχής της πρότασης που δέχθηκε. 

Ακολούθως, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για την απόφασή του, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει σε διαδικασία αναζήτησης προπόνηση δύο ημέρες πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA