Απίστευτη γκάφα: Η Εισαγγελία όρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
EXALCO

Απίστευτη γκάφα: Η Εισαγγελία όρισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε εφορευτική επιτροπή για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου! (ΦΩΤΟ)

Από τα απίστευτα κι όμως αληθινά, έχοντας τα παλιά στοιχεία και την παλιά διεύθυνση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον καιρό που αυτός έμενε με την οικογένεια του στου Ζωγράφου (οδός Αγ. Θεράποντος 13), η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας όρισε τον MVP του φετινού ΝΒA σε εφορευτική επιτροπή στο 199ο εκλογικό τμήμα στο 7ο εκλογικό διαμέρισμα Ζωγράφου, στις επικείμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου!

Σημειώνεται ότι τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής επιλέγονται μετά από κλήρωση και αφορά όλους τους πολίτες που διαμένουν στην Ελλάδα.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο έγγραφο, για να μην υποστεί τις κυρώσεις θα πρέπει είτε να προσκομίσει βεβαίωση από τον εργοδότη του (Μιλγουόκι Μπακς!!!) ότι απασχολούταν κατά την ημέρα εκείνη, είτε χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο σε περίπτωση ασθένειας, είτε κάποιο άλλο έγκυρο δικαιολογητικό που να αποδεικνύει το λόγο του κωλύματος του!

Τελικά πριν ολοκληρωθεί η γκάφα και γίνουμε ρεζίλι διεθνώς, με νεότερο έγγραφο και αφού πρώτα χρειάστηκε αστυνομικός από το τμήμα Ζωγράφου να επιβεβαιώσει εγγράφως ότι ο αθλητής δεν μένει πια στην Ελλάδα αλλά μόνιμα στις ΗΠΑ, ο Αντετοκούνμπο αντικαταστάθηκε! 

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα