Επιστρέφει στη φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για τις «μίζες» των εξοπλιστικών - Απορρίφθηκε από τον Άρειο Πάγο η αίτηση αναίρεσης! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Επιστρέφει στη φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για τις «μίζες» των εξοπλιστικών - Απορρίφθηκε από τον Άρειο Πάγο η αίτηση αναίρεσης!

Το ΣΤ' Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος και άλλοι συγκατηγορούμενοί του, κατά της καταδικαστικής απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών Κακουργημάτων για τις «μίζες» των εξοπλιστικών... 

Στον Άκη Τσοχατζόπουλο είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 19 ετών, ενώ στο δικηγόρο Γιώργο Κωνσταντάτο και στο χρηματιστή Κωνσταντίνο Αντωνιάδη ποινή κάθειρξης 6 ετών.

Κατά συνέπεια, μετά την έξοδό του από το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών που νοσηλεύεται εδώ και δύο μέρες σε κρίσιμη κατάσταση, όπως όλα δείχνουν, ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ θα επιστρέψει στις φυλακές.

Συγκεκριμένα, το ΣΤ' Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου έκρινε ότι η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, όπως απαιτεί το Σύνταγμα, χωρίς κενά και αντιφάσεις, ενώ παράλληλα απέρριψε ως αβάσιμους όλους τους ισχυρισμούς που προβλήθηκαν.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA