Από το μηδέν η διαδικασία: Διαφορετικά πρόσωπα θα προτείνει τελικά η κυβέρνηση για την ηγεσία του Αρείου Πάγου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Από το μηδέν η διαδικασία: Διαφορετικά πρόσωπα θα προτείνει τελικά η κυβέρνηση για την ηγεσία του Αρείου Πάγου

Αρχίζει από το μηδέν η διαδικασία για την νέα ηγεσία του Αρείου Πάγου...

Κατόπιν αυτών, με τα έως τώρα δεδομένα, δεν διαφαίνεται ότι νέα πρόεδρος του Αρείου Πάγου θα είναι η Αντιπρόεδρος Ειρήνη Καλού που είχε επιλεγεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, όπως και η Δήμητρα Κοκοτίνη που είχε επιλεγεί για Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με το Μαξίμου, το σημερινό υπουργικό συμβούλιο εξουσιοδότησε τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα να προτείνει στη Βουλή τρεις υποψηφίους για τις θέσεις του προέδρου και του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, επιλέγοντας αυστηρά μεταξύ των 6 αρχαιότερων, -για κάθε θέση-, ανώτατων δικαστών με βάση την επετηρίδα.
 
Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία αρχίζει από το μηδέν και ότι οι προτάσεις της προηγούμενης Κυβέρνησης ουσιαστικά θεωρούνται ως μη γενόμενες.

Για καφέ στη Χαλκίδα: Γέμισαν ξανά τα τραπέζια στη παραλία και στο κέντρο της πόλης - Τι κατέγραψε η κάμερα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 2,5 μήνες, καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ άνοιξαν και πάλι για τους πελάτες, αλλά με την προϋπόθεση να τηρούνται τα μέτρα προστ...

Βίντεο - Ρεπορτάζ