Κοκαΐνη Εύβοια: «Πλούσιο» το πελατολόγιο και του νέου κυκλώματος - Ανάμεσα τους δικηγόρος, γιατρός και στρατιωτικός! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κοκαΐνη Εύβοια: «Πλούσιο» το πελατολόγιο και του νέου κυκλώματος - Ανάμεσα τους δικηγόρος, γιατρός και στρατιωτικός!

Πολλές ομοιότητες με το κύκλωμα κοκαϊνης στη Χαλκίδα που είχε αποκαλυφθεί τον Μάρτιο του 2018 (δείτε ΕΔΩ), έχει η προ λίγων ημερών υπόθεση με τη σύλληψη 11 ατόμων που διακινούσαν την «άσπρη σκόνη» σε χρήστες ευρύτερων περιοχών της Χαλκίδας, των Ψαχνών και της Βόρειας Εύβοιας...

Ακόμα και η τιμή είναι ίδια και ανέρχεται σε 80 ευρώ το 1 γραμμάριο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στο πελατολόγιο του νέου κυκλώματος βρίσκονται επιφανείς πολίτες της Εύβοιας, όπως δικηγόρος, γιατρός και στρατιωτικός, οι οποίοι, όπως φαίνεται, θα αντιμετωπίζουν την πλημμεληματική κατηγορία της προσωπικής χρήσης ναρκωτικών, και όχι της διακίνησης.

Υπενθυμίζεται ότι στη πρόσφατη δίκη που έγινε για το πρώτο κύκλωμα, η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης κατέπεσε για όλους και καταδικάστηκαν σε πολυετή κάθειρξη μόνο οι τρεις Αλβανοί, ενώ οι υπόλοιποι κρίθηκαν ως εξαρτημένοι τοξικομανείς και έπεσαν στα πολύ «μαλακά». (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ).

Για την συγκεκριμένη υπόθεση εκκρεμεί και η δεύτερη δίκη με το «βαρύ» πελατολόγιο των 55 ατόμων, όπως αρχιτέκτονες, σερβιτόροι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, γιατροί κ.α., που θα κάτσουν στο σκαμνί με την πλημμεληματική κατηγορία ωστόσο της προσωπικής χρήσης ναρκωτικών.
 
  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA