Μπράβοι πίσω από τον άγριο ξυλοδαρμό του Θέμη Αδαμαντίδη - Τι λέει ο δικηγόρος του! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μπράβοι πίσω από τον άγριο ξυλοδαρμό του Θέμη Αδαμαντίδη - Τι λέει ο δικηγόρος του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε το απόγευμα της Πέμπτης (04-07-2019), ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης...

Το περιστατικό συνέβη στην Καλλιθέα, όταν δύο άντρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν βερμούδες, τον πλησίασαν και του είπαν σε άγριο τόνο να επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας.

Στη συνέχεια, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα ο Θέμης Αδαμαντίδης να μεταφερθεί σε γνωστή ιδιωτική κλινική στο Φάληρο, με μώλωπες στο πρόσωπο και ρινορραγία.

Μετά το περιστατικό διέρρευσαν πληροφορίες που ήθελαν τον τραγουδιστή να χρωστά λεφτά σε επιχειρηματία κέντρων διασκέδασης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, έχοντας εισπράξει και χρήματα ως προκαταβολή. Ωστόσο, η πλευρά του τραγουδιστή αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον εντολέα του και θύμα ξυλοδαρμού, Θέμη Αδαμαντίδη, να είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με επιχειρηματία το οποίο και αθέτησε, διαψεύδει σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας.  

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA