Αστυνομικός σκύλος εντόπισε 52 κιλά κοκαΐνη σε πλοίο με μπανάνες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης - Άφαντοι οι διακινητές! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Αστυνομικός σκύλος εντόπισε 52 κιλά κοκαΐνη σε πλοίο με μπανάνες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης - Άφαντοι οι διακινητές! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

52 κιλά κοκαΐνης, που ήταν κρυμμένα σε ψυγείο προερχόμενου από τη Λατινική Αμερική εμπορευματοκιβωτίου με μπανάνες εντόπισε το βράδυ της Παρασκευής (02-08-2019) η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης... 

Το ύποπτο εμπορευματοκιβώτιο εντοπίστηκε στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων του λιμένα Θεσσαλονίκης και με τη συνδρομή αυτοκινούμενης μονάδας X-RAY του Α΄ Τελωνείου Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε στον εξωτερικό χώρο του μηχανισμού ψύξης του ψυγείου ύποπτη οργανική μάζα.

Ακολούθησε φυσικός έλεγχος του εσωτερικού χώρου του εμπορευματοκιβωτίου και του μηχανισμού ψύξης, με τη συνδρομή στελεχών κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της λιμενικής Αρχής και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.
Μέσα στον μηχανισμό ψύξης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 47 ανισοβαρή πακέτα που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 51 κιλών και 931,6 γραμμάρια.

Οι διακινητές αναζητούνται.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA