Δεν ήξεραν κολύμπι οι αδερφές που πνίγηκαν στη πισίνα - Συνελήφθησαν ο διευθυντής του ξενοδοχείου και ο ναυαγοσώστης που είχε φύγει! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δεν ήξεραν κολύμπι οι αδερφές που πνίγηκαν στη πισίνα - Συνελήφθησαν ο διευθυντής του ξενοδοχείου και ο ναυαγοσώστης που είχε φύγει!

Η είδηση του θανάτου των δύο κοριτσιών σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο προκάλεσε σοκ και έβαλε σε σκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας που ακολουθούν τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και όχι μόνο, ώστε να διασφαλίζονται οι τουρίστες...

Δύο νεαρές αδερφές, 16 και 19 ετών από τη Γαλλία βρήκαν τραγικό θάνατο σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο, λίγο πριν τις 19:00 το βράδυ της Τετάρτης (31-07-2019).

Σύμφωνα την ιστοσελίδα rodiaki.gr, αρχικά το ΕΚΑΒ παρέλαβε μία κοπέλα που ήταν στην επιφάνεια της πισίνας και είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Η δεύτερη βρίσκονταν στον πάτο της πισίνας και δεν φαινόταν.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, αφού μπήκαν μέσα στη πισίνα, εκτιμάται ότι πανικοβλήθηκαν όταν έφθασαν σε σημείο που δεν πατούσαν τα πόδια τους στον πάτο και τότε δυστυχώς ξεκίνησε το πρώτο μέρος της τραγωδίας: Η μία προσπαθούσε να κρατηθεί ή να σώσει την άλλη και δυστυχώς επήλθε το μοιραίο.

Οι γονείς των δύο κοριτσιών κατέθεσαν στους αξιωματικούς της αστυνομίας ότι τα παιδιά τους δεν ήξεραν κολύμπι.

Όπως αποκαλύφθηκε τη στιγμή του τραγικού συμβάντος, δεν υπήρχε ναυαγοσώστης, ως όφειλε να υπάρχει, διότι... είχε λήξει το ωράριό του και δεν είχε αναπληρωθεί το κενό του.

Από τις επίσημες μαρτυρίες προκύπτει ότι η εξαμελής οικογένεια είχε γευματίσει κανονικά λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι. Από το τραπέζι του εστιατορίου αποχώρησαν λίγο μετά τις 15:30, ενώ στη συνέχεια πήγαν στα δωμάτιά τους. Αμέσως μετά τις 17:00 όμως, οι δύο από τις 4 αδελφές μετέβησαν στο χώρο της πισίνας.

Για το περιστατικό, ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Ρόδου, ο οποίος έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να προχωρήσουν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου και του ναυαγοσώστη που είχε αποχωρήσει όπως και να πραγματοποιήσουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τις δύο κοπέλες στον θάνατο. 

Πληροφορίες: Rodiaki.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA