Χαλκίδα: Ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ «έπιασε» την δικηγόρο να διακινεί κοκαΐνη σε επιχειρηματίες | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ «έπιασε» την δικηγόρο να διακινεί κοκαΐνη σε επιχειρηματίες

Όπως έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες το EviaZoom.gr, στο νέο κύκλωμα κοκαΐνης με το πελατολόγιο, -τουλάχιστον 112 ατόμων-, σε περιοχές της Χαλκίδας, των Ψαχνών, και της Βόρειας Εύβοιας, εμπλέκεται με ενεργό ρόλο και 25χρονη Χαλκιδέα ασκούμενη δικηγόρος, ο πατέρας της οποίας είναι επίσης γνωστός δικηγόρος της Χαλκίδας...

Όπως αναφέρει και η δικογραφία που σχημάτισε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Χαλκίδας, την οποία χειρίζεται ο Ανακριτής Σπύρος Κάλδης, η 25χρονη ήταν σύντροφος του 52χρονου Χαλκιδέου που κατηγορείται ως «αρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης και ήδη έχει προφυλακιστεί.

Αν και μέχρι στιγμής δεν της έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη, βάσει των τηλεφωνικών συνομιλιών που κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ, εμπλέκεται στην υπόθεση όχι απλά ως χρήστρια κοκαΐνης αλλά με ενεργό ρόλο στη διακίνηση και στη μεταφορά της .

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, χαρακτηριστικές είναι οι συναντήσεις της 25χρονης δικηγόρου, που περιγράφονται στη δικογραφία, με 37χρονο ιδιοκτήτη επιχείρησης μανικιούρ - πεντικιούρ με έδρα τη Χαλκίδα.

Όπως θα δείτε η κόκα αλλάζει πολλά «χέρια» πριν φτάσει στο πελάτη.

Βάσει της έκθεσης απομαγνητοφώνησης στις 4 Μαϊου 2019 η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών αναφέρει αναλυτικά:

Στις 04-05-2019, στη Χαλκίδα, ο 52χρονος Χαλκιδέος, (σ.σ. που προφυλακίστηκε ως «αρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης), διακινεί άγνωστη ποσότητα κοκαΐνης αντί αγνώστου χρηματικού ανταλλάγματος ή άλλου ανταλλάγματος στον 37χρονο επιχειρηματία. Την παραλαβή του χρηματικού ποσού πραγματοποιεί κατ΄εντολήν του 52χρονου η 25χρονη δικηγόρος. Επίσης συνομιλεί με 23χρονο Χαλκιδέο (σ.σ. έχει προφυλακιστεί) και τον 57χρονο Χαλκιδέο ψαρά (σ.σ. έχει προφυλακιστεί) για την εγκληματική τους δραστηριότητα.

Επίσης βάσει της απομαγνητοφώνησης που καταγράφηκε στις 24-25 Απριλίου 2019 η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών αναφέρει τα εξής:

Στις 24-25/04/2019, στη Χαλκίδα, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης προμηθεύονται 2 γραμμάρια κοκαΐνης αντί του χρηματικού ποσού των 160 ευρώ σε δύο διαφορετικές αγοραπωλησίες από τον 57χρονο Χαλκιδέο ψαρά (σ.σ. έχει προφυλακιστεί) καθώς και 1,5 γραμμάριο κοκαΐνης αντί του χρηματικού ποσού των 105 ευρώ από 30χρονο Ρομά (σ.σ. έχει προφυλακιστεί) και την γυναίκα του (σ.σ. έχει αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους) οι οποίοι διακινούν την ανωτέρω ποσότητα στον 37χρονο επιχειρηματία, λαμβάνοντας από αυτόν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Την παράδοση της ποσότητας του 1,5 γραμμαρίου κοκαΐνης πραγματοποιεί κατ΄εντολήν των δύο Ρομά, στον 23χρονο Χαλκιδέο (σ.σ. έχει προφυλακιστεί), μία άγνωστη ανήλικη πιθανόν μέλος της οικογένειας τους, ενώ την παράδοση της ποσότητας του ενός γραμμαρίου κοκαϊνης στη τελευταία αγοραπωλησία στον 37χρονο επιχειρηματία πραγματοποιεί κατ΄εντολήν του 52χρονου Χαλκιδέου, (σ.σ. που προφυλακίστηκε ως «αρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης) η 25χρονη δικηγόρος, σύντροφος του, καταλήγει η έκθεση απομαγνητοφώνησης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA